Van olyan, hogy császármetszés után nem kell menni varratszedésre?
Múlt héten császároztak, már a múlt héten haza is engedtek, viszont egyáltalán nem mondták, hogy vissza kéne mennem varratszedésre, sőt, bár nem mernék rá megesküdni, de szerintem rákérdeztem, és nemet mondtak.
Ismerőseim meg ezt kérdezgetik, hogy mikor kell visszamennem, illetve, ha olvasok valamit a műtét utáni felépülésről, mindenhol írták ezt a varratszedést..most meg elbizonytalanodtam. Hát legalább a zárójelentésemen rajta lenne, gondolom, de nincs.
Majd csak a szülés után 6héttel lévő vizsgálatra kell mennem.
Ui.: 3nap után hazaengedtek, utána még 2napig kötöttem a sebet. Azóta nem. Szépen gyógyul, nem gennyes, semmi probléma vele. Kellene továbbra is kötni, kezelni?
Mikor lehet esetleg valami "csodakrémmel" elkezdeni kenegetni? Szükséges egyáltalán?
Nyilván büszkén viselem, de azért fontos lenne az is, hogy ne jusson eszembe magam takargatni emiatt..
Ma már vagy sebragasztót vagy pedig felszívodó varratot használnak.
Akad őskővület orvos aki még a régi megszokott kapcsokat vagy a nem felszívodó varrást használja, de ez nagyon elenyésző.
Első 2 császáromnál belül felszívodó kívűl sebragasztás.
Most a 3.császáromat más csinálta. Kívűl belül felszívodó.
Szívom is a fogam mert a külső felszivodót nem igazán tolerálja a szervezetem,az egyik szélén nehezen szívódik itt be is gyulladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!