Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ajándék csomag szülés után?

Ajándék csomag szülés után?

Figyelt kérdés

Valaki adott ajándék csomagot szülés után a szülészeten és a csecsemő osztályon?

Ha igen mik voltak a csomagba és mikor adtad oda?Szeretnék majd ezzel kedveskedni nekik remélem rendesek lesznek.

2021. nov. 14. 00:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
En senkinek nem adtam,de ha adtam volna,csakis a szuloszobas reszlegre (talan azt hivjak szuleszetnek,legalabbis gondolom😅). Mindenki ugyeletes volt,nem volt fogadott senkim. Nagyon profik voltak,kedvesek,egy percre sem ereztem azt,hogy kevesebb lennek barkitol is. Na a gyerekagyat inkabb hagyjuk. Oket melegebb eghajlatra kivanom 1,azaz 1 fo kivetelevel. Egyebkent gondolom,hogy a hazamenetelkor felhivttem volna nekik, bekipogok,es atadom koszonetem jeleul. Pont karacsonykor szultem,27.en memtem haza,pezsgot biztos raktam volna bele (alkoholmenteset) pl szilveszterre, csokit, kavet, esetleg uditot is.
2021. nov. 14. 14:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha jol tudom,egy megadott osszeghatarig adhatsz csak ajandekot! Azin tul buntetnek. Sajnos nem tudom mennyi ez az osszeg.
2021. nov. 14. 14:37
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Én nem adtam, de sajnálom, mert nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
2021. nov. 14. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:

A koraszülött osztálynak dobtunk össze új baba mérlegekre és egy inkubátor javítására.

Rengeteget segítettek,és mindig kedvesek voltak,de az eszközeik nagyon elavultak kezdtek lenni,és ugye bár saját pénzből cserélni nem akarták,támogatást még nem kaptak rá.

2021. nov. 16. 23:54
 15/21 flora08 ***** válasza:
60%
Nem adtam, pedig nagyon szívesen tettem volna, ha normálisan viselkednek. Nemtörődöm és arrogáns volt az összes; egy-kettő ráadásul beszólogatott. Pedig gondoltam összeállítok majd egy csomagot, amiből mindenkinek jut: kávé, édesség, üdítő stb. De őszinte sajnálatomra, nem éreztem úgy, hogy megérdemelnék. 😞
2021. nov. 17. 18:06
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Én azt gondoltam, hogy adok. Ott is volt a csomag. De az a bunkóság, arrogancia ami volt elmondhatatlan. Nem volt tejem, nem tudtam szoptatni és azt mondták, hogy lusta vagyok mert folyik a tej....nem hogy nem folyt egy csepp sem volt. Kértem a pótlást hát nem kapott szegény gyerek. A nogyogyaszomnak szóltam, hogy szóljon már nekik két szót hogy ugyan adjanak már szegénykenek. Így hazahoztam a csomagot.
2021. nov. 17. 19:18
 17/21 anonim ***** válasza:
27%
Én babámnak sem adtak pótlást. Mégis túlélte…
2021. nov. 18. 12:59
 18/21 anonim ***** válasza:
80%
Annak a gyereknek kell pótlás, amelyiknek az édesanyja nem tud enni adni! 4-5 napig nem éhezhet!
2021. nov. 18. 17:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy tuleli,sot... Viszont remalomma tette a korhazi napokat,az elso napokat a babam szuletese utan,hogy ejjel-nappal csak sirt,korgott a pocija,es nekem tehetetlenul kellett neznem,mert belemtukmaltak,hogy TILOS tapszert adni,ugyis enni fog,stb. Hat evett volna letseg kivul,de ha nincs tejem,megis mit csinaljak?! Igazabol csak szolnom kellett volna a ferjemnek,hogy hozzan be akkor o babavizet es tapszert. Tudatlan voltam. Kovinel egeszen biztos,hogy viszek,es senki nem fog erdekelni,ha nem lesz tejem,es a gyermekem ordit az ehsegtol,nem fogok napokat varni ra,adok neki. Akinek nem tetszik,igy jart. Kinnyen beszel az,akinek volt teje/nem volt remalom az elso 2-3 nap a babaja szenvedese miatt,mert azt is el tudom kepzelni,hogy hiaba nem eszik,van olyan baba aki nem ordit vegig. Hat az enyem pont nem ilyen volt...
2021. nov. 18. 19:06
 20/21 anonim ***** válasza:

18. Nem mondod?!?!

19. Mikor én szültem volt több baba is, enyémmel egyetemben, amelyik nonstop sírt. Reggel, délben, este, éjjel. Mégse adtak tápszert. Én vittem baba-mama vizet magamnak inni, úgy néztek rám, hogy ugye nem adok a babának? Még vizet se, nemhogy tápszert! Akkora baba-barát kórház, hogy csak na, a faros babát is megszületik veled akár akarod, akár nem. Császár csak akkor ha halálodon vagy, fájdalomcsillapítás nincs…

17. voltam

2021. nov. 18. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!