Ajándék csomag szülés után?
Valaki adott ajándék csomagot szülés után a szülészeten és a csecsemő osztályon?
Ha igen mik voltak a csomagba és mikor adtad oda?Szeretnék majd ezzel kedveskedni nekik remélem rendesek lesznek.
A koraszülött osztálynak dobtunk össze új baba mérlegekre és egy inkubátor javítására.
Rengeteget segítettek,és mindig kedvesek voltak,de az eszközeik nagyon elavultak kezdtek lenni,és ugye bár saját pénzből cserélni nem akarták,támogatást még nem kaptak rá.
18. Nem mondod?!?!
19. Mikor én szültem volt több baba is, enyémmel egyetemben, amelyik nonstop sírt. Reggel, délben, este, éjjel. Mégse adtak tápszert. Én vittem baba-mama vizet magamnak inni, úgy néztek rám, hogy ugye nem adok a babának? Még vizet se, nemhogy tápszert! Akkora baba-barát kórház, hogy csak na, a faros babát is megszületik veled akár akarod, akár nem. Császár csak akkor ha halálodon vagy, fájdalomcsillapítás nincs…
17. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!