Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ajándék csomag szülés után?

Ajándék csomag szülés után?

Figyelt kérdés

Valaki adott ajándék csomagot szülés után a szülészeten és a csecsemő osztályon?

Ha igen mik voltak a csomagba és mikor adtad oda?Szeretnék majd ezzel kedveskedni nekik remélem rendesek lesznek.

2021. nov. 14. 00:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy
2021. nov. 14. 01:24
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
Te szoktál a munkádért plusz dolgokat kapni ügyfelektől/vevőktől/vendégektől/fogalmam sincs, mit csinálsz? Kapnak fizetést, amiért a munkájukat végzik, felesleges.
2021. nov. 14. 02:37
 3/21 anonim ***** válasza:
53%

Igen szoktak. Kávé, bonbon, tea, keksz, szaloncukor ilyesmi.

Én míg titkárnő voltam, a kedveségemért, munkámért igenis rengetegszer kaltam csokit, bonbont, eztazt..es bizony nagyon jól esett :)

2021. nov. 14. 04:19
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

A második babám születése után adtam. Nagyon hálás voltam nekik,mert nem igazán volt tejem,és iszonyú sokat segítettek.

Kávé, tea, keksz,csoki....ilyesmi volt benne.

2021. nov. 14. 06:37
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
1-1doboz Raffaellot adtam a csecsemős nővéreknek meg a szülészeten lévőknek. Mikor indultam haza ott volt egy nővérke segíteni, akkor adtam neki oda, nagyon örült neki.
2021. nov. 14. 07:15
 6/21 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem tudom de 48 ora alatt nem láttam 2x ugyanazt az arcot.

Ha adnék, a szülésznőnek adnék, bár az osztályon is rendesek voltak szerencsére, a rooming in mellett nem volt sok dolguk 😅

Ettől függetlenül szerintem a férjem hozná amikor a hordozót is, már csak azért is, mert mire haza kell menni, csak kiderült, rendesek voltak-e.

Amúgy szerintem maximum egy nagy csomag csoki,valami bonbon szerű, rafaello vagy merci csoki.

Kávé, bor ugye kizárt, mert 20bol ki viszi haza?

Én is azt gondolom, hogy felesleges, de még talán ez belefér.

2021. nov. 14. 07:41
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen adtam volna, ha olyan a hozzáállásuk, de nem volt, sőt. Én úgy menekültem haza a babával a kórházból. Tudtam hogy aznap mehetünk, reggel 6-ra már az összes táskám összepakolva volt az ajtó mellett, baba is én is hazamenős ruhában ugrásra készen vártuk a gyerekorvost és a nőgyógyászt a zárójelentéssel.
2021. nov. 14. 07:53
 8/21 anonim ***** válasza:
89%
Olyasmit érdemes, amit eltudnak fogyasztani helyben. Kávét, teát, egyesével csomagolt bonbont. Örülnek neki, úgyhogy ha neked jól esik adni, adj.
2021. nov. 14. 08:35
 9/21 A kérdező kommentje:
Hat egyebkent en azok koze tartozok akik hiaba kedvesek az orvosokkal/eu dolgozokkal mindig bunkok es lenezoek velem.De azert szerintem ez egy olyan dolog,hogy en szivesen adnek nekik mert segitenek vilagra hozni a gyermekem.
2021. nov. 14. 09:21
 10/21 anonim ***** válasza:
26%
Az elsőnél a család ránk erőltette, pedig nagyon ellene voltunk és borzasztóan bánom már! Akkor adtuk oda mikor már jöttünk el, nem emlékszem mi volt benne, a párom vett ezt-azt aznap reggel
2021. nov. 14. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!