Ajándék csomag szülés után?
Valaki adott ajándék csomagot szülés után a szülészeten és a csecsemő osztályon?
Ha igen mik voltak a csomagba és mikor adtad oda?Szeretnék majd ezzel kedveskedni nekik remélem rendesek lesznek.
Igen szoktak. Kávé, bonbon, tea, keksz, szaloncukor ilyesmi.
Én míg titkárnő voltam, a kedveségemért, munkámért igenis rengetegszer kaltam csokit, bonbont, eztazt..es bizony nagyon jól esett :)
A második babám születése után adtam. Nagyon hálás voltam nekik,mert nem igazán volt tejem,és iszonyú sokat segítettek.
Kávé, tea, keksz,csoki....ilyesmi volt benne.
Hát nem tudom de 48 ora alatt nem láttam 2x ugyanazt az arcot.
Ha adnék, a szülésznőnek adnék, bár az osztályon is rendesek voltak szerencsére, a rooming in mellett nem volt sok dolguk 😅
Ettől függetlenül szerintem a férjem hozná amikor a hordozót is, már csak azért is, mert mire haza kell menni, csak kiderült, rendesek voltak-e.
Amúgy szerintem maximum egy nagy csomag csoki,valami bonbon szerű, rafaello vagy merci csoki.
Kávé, bor ugye kizárt, mert 20bol ki viszi haza?
Én is azt gondolom, hogy felesleges, de még talán ez belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!