40+5 hetes kismama vagyok a kicsit még csak 5nappal hordtam túl de már 2szer ittam bába koktélt azt mondták nagyon hatásos... Nekem sajnos nem használt... Baj lehetett hogy én kihagytam belőle az alkoholt?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 16:19
11/22 A kérdező kommentje:
A fogadott bábával egyeztettem erről
2021. nov. 7. 17:28
12/22 anonim válasza:
Akkor a fogadott bábával is bajok vannak, ezt a koktélt hivatalosan tilos alkalmazni. Még lehet több baj is ebböl a szülés elött/alatt/után, ha ennyire nem felelöségteljes valaki.
13/22 anonim válasza:
Akkor ha van egy "okos,szakerto",aki azt mondja,idd,miert tetted fel a kerdest?
14/22 anonim válasza:
Nem hordtad tùl, csak a terminust lèpted tùl. Tùlhordàs csak a betöltött 42. hettől van. A bàbakoktèl akkor hat, ha a baba es a szervezeted amùgy is kèszen van a szülèsre, ès csak egy ici-pici plusz löketre van szüksèg. Ennyitől nem lesz a babànak baja, csak egy erős hasmenést okoz.
17/22 anonim válasza:
Külföldön ez bevett szokás, tegnap én is kaptam, kértem bele pezsgőt, egy ideig csinált fájásokat, de ennyi. Szülés nem lett belőle
18/22 anonim válasza:
17-es: nem tudom HOL élsz külföldön, nálunk Németországban megbünteték, aki ilyet ad egy terhes nönek! (JOGOSAN)
19/22 anonim válasza:
Angliàban is megbüntetnek, meg a nőt is, aki megissza. Pedig hatàsos a bàbakoktèl, ès nem annyira veszèlyes, mint ahogy hangoztatjàk. Nem mindent tudnak jobban nyugaton.
20/22 anonim válasza:
Németországban kaptam, akkor úgy látszik nem egyformán cselekednek az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!