Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt másnak is, hogy a méhtágí...

Volt másnak is, hogy a méhtágító zselé nem használt?

Figyelt kérdés

Kétszer is megpróbálták már beinditani vele a szülést, nem sikerült, sőt, még fájásaim sem lettek tőle.

Burkot még nem tudnak repeszteni, nem vagyok eléggé kitágulva. Ma kiderült, hogy a magzatvizem is kevesebb a kelleténél.

Járt már más is így, mi lett a vége?

41+ hkm

2021. aug. 18. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik hatott, 2 perces brutál görcsöket csinált (sokkal rosszabb, mint az igazi vajúdás). 23 óra után sem tágultam, a baba pedig nagyon rosszul lett, életmentő császár lett a vége.

Soha többé nem engedném ezt, azt hittem, mindketten meghalunk... Utána szültem 3 gyermeket természetes úton, egyikkel sem volt ennyire rossz semmi.

2021. aug. 18. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ballont nem fogsz kapni?
2021. aug. 18. 17:31
 3/6 A kérdező kommentje:

1es: köszönöm a tapasztalatod, hál istennek minden rendben lett a végén

2: Nem volt még szó róla.

2021. aug. 18. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

1 hete császároztak...

Ballont tettek fel először 1 egész estére, 1 centire tágultam tőle.

Aztán kaptam 2xer zselét, amitől lettek fájásaim de semmit sem tágultam.

Majd nagyon nehezen burkot repesztettek és kaptam oxitocint. Jöttek a jó erős fájások de csak 3 centire tágultam 6 óra szenvedés alatt. Így császár lett a vége.

2021. aug. 18. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Én zselét kaptam, konkrétan mint halottnak a csók. 2 napig 0 tágulás 0 összehúzódás. Nagyon nem akart kijönni, 41+5 napon végül oxival indítottak normálisan, 8 óra alatt spontán megszületett. Nekem mondjuk a magzatvizet nem nézték úgyhogy azt nem tudom.
2021. aug. 18. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
ballon,kúpp,zselé,oxitocin ezekkel szoktak inditani
2021. aug. 19. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!