Egerben hogy lehet megnyerni a vip szobát?
Figyelt kérdés
Hány hónappal előre kell lefoglalni?2021. nov. 7. 15:43
21/33 anonim válasza:
Én is májusra vagyok kiírva :) csak Budapesten. Szintén tervezem a vip szoba igénylést (1-es voltam).
22/33 anonim válasza:
Én 2 éve szultem Egerben, akkor még úgy volt, hogy szülés után kerdeztük meg, hogy szabad-e. Akkor odatelefonáltak és szabad volt, így mehettünk is. A 3 nap alatt tobben kérdezték, hogy meddig vagyunk ott mert jonnének oda ők is.
23/33 anonim válasza:
Én április, Budapest és szintén vip szobára "acsingozok" 😂
24/33 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy már majdnem mindenki inkább azt választja. A nyugalom mindenkinek megér 30 ezer ft-ot. Főleg aki gyereket vállal be manapság egy baba kezdő csomag minden felszereléssel ha rokonságba nincs nagyobb baba akkor mindent magának kell az embernek alsó hangon mire minden megvan másfél milka. Tehát én azt gondolom akinek erre van pénze annak arra a 13 ezer per éjszakára is lesz. Még akkor is pestet nézzük ahol legyen 25 ezer 1 éjszaka.
2021. nov. 7. 18:27
25/33 anonim válasza:
23as vagyok, én amúgy is bevallom, antiszociális vagyok 🙃 Ha már muszáj kórház (nyilván nem a szulesre gondolok) akkor egyagyas szobát kérek, így volt az arcureg mutetemkor is, illetve én voltam pszichiátrian (nem szegyenlem mert eletem egyik legjobb döntése volt ez évekkel ezelőtt) ott pl nem volt egyagyas csak 3 ágyas szoba, sde kifizettem mindhárom ágyat így nem tettek mellém senkit. Ha, jól emlekszem 42000 ft fizettem egy hétre.
26/33 anonim válasza:
Egerben nem tudom hogy van, kérdezz rá a kórházban, de ahol én fogok szülni, ott a VIP szoba jelenleg a covidos kismamáknak van fenntartva, így az a karantenszoba, nem kérhető.
27/33 anonim válasza:
sima szobáknak is olyanak kelene leni mint a VIP-nek
28/33 A kérdező kommentje:
Ezen jót nevettem. Igen kellene az más kérdés hogy az országban a politikusok inkább magukra költik ezeket a bevételeket...
2021. nov. 9. 10:55
29/33 A kérdező kommentje:
Itt sosem lesz olyan hogy van pénz felújításra. Legalábbis ami a közügyet szolgálja és nem hoz 1 este alatt milliárdos bevételt.
2021. nov. 9. 10:56
30/33 anonim válasza:
Én például ha ingyen lenne sem szeretnék egyágyas szobát. Most is rettegek, hogy pozitív lesz a covid tesztem és elkülönítenek. Harmadik baba, úgyhogy tapasztalatból tudom, hogy egy újszülött nagyon cuki, de sok izgalom nincs vele. Eszik, alszik. Főleg alszik. És most hogy látogató sem jöhet be, megbolondulnék, ha 3-4 napig nem lenne kihez szólnom. Vagy pl nekem nyugalmat adott, hogy amíg tusoltam, nem volt egyedül a babám. Vagy ha épp próbáltam nagy wc-zni és sírt a baba, valaki odament hozzá és nem nekem kellett felugranom.
Barátnőm viszont egyágyasban volt. Jóval a covid előtt, úgyhogy ott kotlott a férje is. Azt mondta majd megőrült ahogy látta mennyire nem tud magával mit kezdeni. Na az nekem is sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!