40+5 napos kismama vagyok. Ma voltam NST-n és az ambuláns lap aljára az van írva: VV kontroll szülésindítás irányában. Holnap vissza kell mennem, már holnap beindítják a szülést? Ha igen, hogy zajlik?
Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 15:04
1/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy nálad holnap beindíták-e a szülészt, illetve azt sem tudom, hogy a kórház amiről beszélünk milyen eszközökkel indít be egy szülést. Mi lenne pl ha ott helyben kérdeznéd ezt meg?
2/14 anonim válasza:
Nekem beindították a szülést 40+5 hetesen, a nyákdugót követték és még aznap vissza kellett mennem a fájások miatt, 3 hüvekyre már ki voltam tágulva és a szülőszobában kellett mennem.
Ott a babára ctg-t kötöttek , és folyton nézték a szívhangját.
Infúzióra kötöttek és utána beindult a rendes fájás is.
4/14 anonim válasza:
holnap inditás lesz,ez korház,szülészet orvos és portokol függő. szerencséd van megindul magátol és nem kell inditani. inditani kuppal,balonnal,oxitocinnal,infuzioval,balonnal,kézzel tágitással
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon félek 🥺
2021. nov. 3. 15:22
6/14 anonim válasza:
Nem kell félni, engem is indítottak, legközelebb szívesen választanám is az indítást, természetes úton, gátvédelemmel szültem, igazi álomszülés volt, neked is hasonlókat kívánok! :)
7/14 anonim válasza:
Az tenyleg jo,hogy neked nem volt rossz az inditas (6os),de sajnos te a kisebb tabort erosited... Nagyom sokszor sokkal fajdalmasabb egy insitott szules,mint az,ami magatol indul be. Illetve sokkal nagyobb az esely arra,hogy csaszarral vegzodik. Szoval en teljesen megertem a kerdezo aggodalmat. Viszont ez egy ilyen helyzet,nem tudsz mit tenni. Ugyis sodor majd az ar. Attol meg en is a legjobbakat remelem! Kitartas,hamarosan vagy igy,vagy ugy,de a kezedben lesz a babad. 😊
8/14 anonim válasza:
Ne aggódj, ezen a ponton már mindegy. Gyerek bent nem marad. Lehet, hogy jobban fáj a szülés, ha indítják de lehet hogy nem.l, nem mindenkinek. Lehet, hogy gyakrabban végződik császárral, de már mindegy. Közeledsz ahhoz a ponthoz ahol már veszélyes bent tartani. Jöjjön ki akárhogy egészségesen. Egy biztos. A legjobban akkor fáj, ha rágorcsolsz. Engedd el. Sodródók az árral. Itt már mást nem tehetsz.
9/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Valahogy igyis ugyis túl leszek rajta aztán már csak az öröm marad 🙏😊
2021. nov. 3. 18:18
10/14 anonim válasza:
Így van ne aggódj. Ha már benne leszel a dolgok sűrűjében alakul majd minden. Gyors szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!