Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ballonos szülésindításnál...

Ballonos szülésindításnál mire érdemes készülni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Első baba lesz, aki sajnos eddig nem szeretett volna magától jönni, így a jövőhétig kapott ultimátumot. Amennyiben nem indul el magától, akkor ballonos indítás lesz.

Sok kérdés lesz :D

Természetesen sokat olvastam róla azóta, de érdekelnének a tapasztalataitok, főleg így covid idején.

Leírnátok részletesen, lépésről lépésre, hogy nálatok hogy zajlott?

Fájdalmas volt? Végül beindította a szülést?

Ti hogyan készültetek rá? Gondolok itt étkezésre például? - de bármire amire Ti specifikusan figyeltetek érdekel.

Sikerült végül természetesen megszülni?

Volt valami ami meglepetésként ért titeket, nem számítottatok rá?

2021. ápr. 10. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm eléggé megkínlodott. Egyszerűen nem tágult,majd este kapott egy ballont. Azt mesélte baromi rossz volt tőle a közérzete. Nyilván nem kellemes amikor tágítja a méhszájat. De ez sem segített, másnap császározták
2021. ápr. 10. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elfolyt a magzatvizem, viszont 10 òra elteltèvel sem indultak be a fàjàsok, ìgy kaptam ballont.

Kicsit kellemetlen a felhelyezès, de kibìrhatò.

Felhelyezèstől szàmìtva 13 òràra lett meg a lànyom termèszetes ùton.

2021. ápr. 10. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Nekem volt ballonos indítás. Semmi rossz tapasztalatom nincs, ugyan fáj a felrakása és utána kényelmetlen érzés, hogy ott van (és eléggé vérzik is, amire én nem számítottam), de annyira nem vészes. Nekem szinte azonnal beindultak utána a fajasok, és a felrakása után kb 2 órával elfolyt a magzatviz is. Este 9korul rakták fel, és reggel 10kor megszuletett a babám. De egyébként nekem mondták hogy ritkabb akinek így beindul tőle, sokszor kell még másnap zselé, oxi. Nekem lehet szerencsém volt, vagy amúgy is indult volna.
2021. ápr. 10. 21:50
 4/4 anonim válasza:
50%
Szia. Júliusban volt ballonos indításom. 1 ujjnyira voltam nyitva, este 8 körül kaptam meg a ballont. A felhelyezése elég kellemetlen volt, mert nagyon ügyetlen volt az orvos (konkrétan a 3. próbálkozásra sikerült neki felrakni).10 óráig fájásaim voltak utána tudtam aludni. Reggel 3 ujjnyira lettem nyitva, egyből burkot repesztettek. Pontosan 7 órakor volt a burokrepesztésem, 11:51-re megszületett természetesen a kislányom.
2021. ápr. 11. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!