Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen jol bevalt legzesfigyel...

Milyen jol bevalt legzesfigyelot javasoltok kokuszmatrachoz?

Figyelt kérdés

Hol vasarolhatom meg?Tapasztalt anyukak valaszait varom!

Koszonom elore is a valaszokat!

2010. szept. 3. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Angelcare vált be nekünk, az elején ki kell tapasztalni az érzékenységét, de utána már jól használható. Volt 2 fajtánk is, mert két gyerek van és kaptuk mindkettőt. Soha nem volt velük bajom, pedig rengetegszer leestek, úsztak a nyálban, amikor a gyerekek már nagyobbak voltak és megkaparintották a készüléket.
2010. szept. 3. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is angelcare van a kókuszmatrac alatt!Eddig nagyon jól működik!10 hetes a babám!
2010. szept. 3. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
nekünk álomvirág van,nagyon szeretem.3 lapos,és mióta a fiam költözködik éjszaka,azóta sem riasztott be.én neten rendeltem,adtak hozzá ajándékba bébiőrt is.
2010. szept. 3. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk is angelcare van, de ha a 9 hetes kislányunk az ágy végébe mászik, és keresztbe fordul, mindig beriaszt. Különben jó.
2010. szept. 6. 08:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Baby Control volt, tökéletesen működött, nemrég adtam el, mert már 16 hós a kicsi. Én orvosi műszer boltban vettem, de teszveszen, vaterán is van használtan, semmi bajuk nincs 1 év után sem, mivel alapból 2 év garancia van rá.
2010. szept. 6. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!