Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem vagyunk házasok, és...

Ha nem vagyunk házasok, és apasági nyilatkozat csak a szülés után lesz, mennyivel bonyolódik a kicsi papírjainak az intézése?

Figyelt kérdés
Gondolom az én vezeték nevemet fogja kapni, és miután elintéztünk az apasági nyilatkozatot utána veheti nevére az apuka. Mennyire időigényes vagy bonyolult ez? Hogyan működik?

2021. okt. 27. 20:13
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
30-as hidd el én vagyok a hibás, ők ilyenek, nem hibáztathatjuk őket, nekem kellett volna inkább mégegyszer felhívni a hivatalt, és ott érdeklődni, csak én naiv azt gondoltam 3 szobatárs mellett megpróbálkozhatok először itt, hisz ezért van ez az oldal, hogy segítséget kérjünk és kapjunk, de nem ezért van. Semmi baj, ebből is tanultam :)
2021. okt. 28. 11:12
 32/38 anonim ***** válasza:
95%
Mi sem vagyunk házasok és jujk apaságit fogunk beadni mi is😂 igaz, valóban nem a 30. Héten hanem várhatóan 2 hét múlva ami a 18. Hetem lesz, de a párom még nem költözött Magyarországra, szóval mi is csak akkor tudjuk intézni ha itt van éppen. És nem, kicsit sem erzem megalazonak az apasagit, kifejezetten én szerettem volna hogy az ő nevét kapja a kisfiunk, komolyan akinek ez megalazo az inkább ne szüljön.
2021. okt. 28. 12:35
 33/38 anonim ***** válasza:
94%
#24: Marha nagy tévedésben vagy. A családi adókedvezmény ugyanúgy jár a mi gyerekeink után is. És azért nem is olyan kis ideig...
2021. okt. 28. 12:46
 34/38 anonim ***** válasza:
5%
Apasági nyiltakozat! Az rettentően megalázó,inkább ezen kéne elmerengeni,nem a házasságon
2021. okt. 28. 13:16
 35/38 anonim ***** válasza:
57%
A mi gyermekünk is házasságon kívül fog születni. Soha nem tartottam semmire egy esküvőt, olyan 16 évesen kijelentettem, hogy ha nem lehet 20 milliós esküvőm, akkor nem kell semmilyen. Olyan pedig nem lehet, úgyhogy nem is kell semmilyen :D Számomra semmi lelki jelentősége nincs, de valami nagy felvágós giccsparádét szívesen tartanék. A párommal pedig 1000x jobban megvagyunk mint körülöttünk a sok hajtépő házas akik ezt baromi fontosnak tartották a gyerek vagy a hitel miatt :) Van 2 saját lakás, van saját kocsi, nincs semmilyen hitel és nem is akarunk semmilyet igénybe venni.
2021. okt. 28. 13:26
 36/38 anonim ***** válasza:
33, azt se érted, mire reagálsz.
2021. okt. 28. 13:46
 37/38 anonim ***** válasza:

#33: Akkor magyarázd már el légyszíves.

Már ha te érted, hogy mit írtál.

2021. okt. 28. 19:23
 38/38 anonim ***** válasza:

Szia. Hogyan zajlott az ügyintézés? ☺️

Lehet, hogy mi is csak a szülés után tudjuk majd intézni

2022. aug. 17. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!