Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem vagyunk házasok, és...

Ha nem vagyunk házasok, és apasági nyilatkozat csak a szülés után lesz, mennyivel bonyolódik a kicsi papírjainak az intézése?

Figyelt kérdés
Gondolom az én vezeték nevemet fogja kapni, és miután elintéztünk az apasági nyilatkozatot utána veheti nevére az apuka. Mennyire időigényes vagy bonyolult ez? Hogyan működik?

2021. okt. 27. 20:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
24%

A babaváróval kapcsolatban,elég fura dolog,ha valaki nem veszi igénybe

Ilyen az életben soha nem lesz,ami kamatmentes

Mi ugy "jártunk",hogy első baba megszületett,tudtuk hogy szeretnénk még egy babát,kis korkülönbséggel

Sikerült is,ikrekkel vagyok várandós,ugy hogy nincs a családban iker

29 hétben vagyok,és el is engedték a 10 milliót,ugy,hogy egy hónapot sem törlesztettünk belőle,magyarul kaptuk ajándékba

Meggondolandó

2021. okt. 27. 21:31
 12/38 anonim ***** válasza:
98%

Ez baromság. A fiam 2,5 éves koráig nem voltunk házasok és sosem volt ebből hátránya. Személyi igazolvány, bölcsőde, támogatások, egyebek. Sosem volt gond hogy nincs házasság…..

Ha nem kellett volna a ház vételhez papír, mai napig a kutya nem vonná kérdőre, hogy anya-apa házas-e. Mégis hol fontos ez a gyerekek körében?????!? Sose hallottam ilyet.

2021. okt. 27. 21:33
 13/38 A kérdező kommentje:

Félreértettél.

Nekem semmi bajom nincs azzal, ha valaki felveszi, csak másnak se legyen baja azzal, ha én nem. Nem vagyunk egyformák, és ez így van jól.

2021. okt. 27. 21:35
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

“ A babaváróval kapcsolatban,elég fura dolog,ha valaki nem veszi igénybe”

Hát mi nem vettük igénybe. :) Hogy miért? Mert a lakáshitelünk mellé hülyeség lett volna. Az 20 évig fix törlesztős, a babaváróval ha ki is váltjuk, annak ki tudja mi lesz a jövője. Nekünk pl fölösleges volt felvenni.

Annak “ajándék” akinek nincs más nagy hitele.

2021. okt. 27. 21:36
 15/38 A kérdező kommentje:
12-es köszönöm a hozzászólásod. Picit megnyugodtam, hogy akkor csak nem vagyok ufó.
2021. okt. 27. 21:36
 16/38 anonim ***** válasza:
29%
Uhhh... nem irigyellek. Nagyon rossz az ügyintézés egy picibabával. Kivéve ha tápszeres, akkor annyira nem lesz ha le tudod passzolni.
2021. okt. 27. 21:40
 17/38 anonim ***** válasza:
1%

Nem pici korban,azért általános iskolában, gimiben hidd el majd lesz olyan aki ebbe beleköt,és rosszul fog esni a gyermeknek,mert a gyermekeknek eléggé érzékeny lelkük van,tök mindegy fiú,vagy lány

(Most ugye Gyeden vagyok,amugy középiskolában adminisztrátor vagyok) rengeteg ilyen eset van

Én sem voltam házasság párti,sőt hallani sem akartam róla

Ezt apukám tudta rólam

Halálos ágyán kérte tőlem,igérjem meg neki,menjek férjhez,szüljek gyermeket,és ez annyira szíven ütött,majd eljött a nagy Ő,és igent mondtam neki,amit nem bántam meg,sőt

Jobb igy..pedig tényleg "csak" egy papír

2021. okt. 27. 21:41
 18/38 anonim ***** válasza:
10%

Akinek hitele van,az más,hitelre hitel? Áh,az ugy nem lett volna okos döntés

Nekünk nem volt hitelünk,igy tényleg ajándék

2021. okt. 27. 21:43
 19/38 anonim ***** válasza:
82%

Soha a büdös életben nem hallottam olyanról, mint amiről a 17-es beszél. Az én szüleim is élettársak és a mai napig együtt vannak 😄

2016-ban végeztem gimiben, ez nem volt olyan régen. A legtöbb volt osztálytársamnak elváltak a szülei, talán 2-3 olyan volt, akinek még házas szülei volt. Ált suliban se volt sokkal több.

Manapság a házasságok 80%-a válással végződik.

2021. okt. 27. 21:47
 20/38 A kérdező kommentje:
19 egyetértek. Inkább leszek még 50x 10 évig élettársa a gyerek apjának, minthogy elvált szülők gyereke legyen... Általános iskolában meg isten tudja hol...
2021. okt. 27. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!