Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány perces fájásoknál indulná...

Hány perces fájásoknál indulnátok el egy 40 percre lévő kórházba?

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 04:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, hanyadik szülés. Elsőnél rendszeres 5 percesekkel indulnék el leghamarabb.
2021. okt. 26. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Főleg első babánál is teljesen felesleges ötpercesekkel bemenni
2021. okt. 27. 11:57
 13/15 HHencsi válasza:
71%

Én is elindulnék 10 perces fájásokkal.

Első baba után én is azt gondoltam délután 4-kor, hogy van még időnk bőven. 6 óra után 10 perces fájásokkal indultunk, az autópályán ebből lettek 5 percesek, a kórházba már 3 perces fájásokkal vettek fel negyed 9-kor, 1 óra múlva megszületett a kislány.

Hálát adok az égnek, hogy nem volt dugó az autópályán (amennyi baleset mostanában van), sem a városban.

Tudom, hogy nem ez a gyakori, de annyira nem lehet kiszámítani az eseményeket (idő, komplikáció, környezet/időjárás), hogy én inkább az autóban várnék ezek után, nem kockáztatnék.

Könnyű szülést kívánok!

2021. okt. 28. 08:27
 14/15 benboglar ***** válasza:
Nem mindenkinél kezdődik a szülés fájásokkal. Lehet,hogy előbb elfolyik a magzatvíz - mint nálam mindkét szülésemnél! Az elsőnél bent voltam a kórházban túlhordás miatt, 23 órakor elfolyt a magzatvíz, reggel fél 5-kor szültem meg. A másodiknál otthon folyt el, de bementünk a kórházba, ahol ugyan az az orvos volt, akinél először szültem. Megvizsgált,mennyire tág a méhszáj és segített egy injekcióval, így tágultam és egy óra múlva szültem!
2021. nov. 1. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:
40
2021. nov. 22. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!