Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetes vagyok, már megőrülök...

38 hetes vagyok, már megőrülök a jóslóktól. Mikor indul már be a szülés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 5 napja állandó jóslóktól szenvedek éjjel-nappal. Vannak már 5 perces durva keményedésekl, majdhogynem fájások is, de mindig elmúlik és órákig össze-vissza jönnek. Aztán megint olyan 8-10 percesek... Szerdán voltam Nst-n a doki azt mondta, még nem szülök, a baba is jól van. A hasam már lent van, és a méhnyak: 2100. Már nagyon kikészültem. Volt valaki hasonló helyzetben? MIkor indul már be végre a szülés? Már a picimet is sajnálom a keményedések miatt.
2008. dec. 12. 11:21
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy a baba már lelassúlt.
2008. dec. 12. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nálam ugyan ez a szitu annyi különbséggel hogy a pocaklakó még mindig nagyon aktív.a keményedések iszonyúak,elég sűrűn jelentkeznek.hétfőn megyek uh-ra ahol majd minden kiderül ha csak nem történik addig valami.én is sokszor azt hiszem hogy eljött a nagy nap de még nem.menni is alig tudok(na,nem a pocitól hanem ahogy elindulok rögtön bekeményedek és 5 percenként pisilok)
2008. dec. 12. 11:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2008. dec. 12. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Detto, ugyanígy jártam. Hazaküldtek, hogy még 2 cm-es a méhszájam, még nem szülök. Na, még két napot szenvedtem. Újra bementünk, újra vizsgálat, újra ctg... aztán még mindig fájt, már sűrűbben. Újra megvizsgáltak... már nagyobb volt a méhszájam, kb. 3 cm-es. Nekem megindították a szülést úgy, hogy megrepesztették a magzatburkot, hogy a magzatvíz hamarabb elfollyon. El is folyt kb. 2 óra elteltével... aztán már vajúdás következett, és utána a kitolási szakasz. Ha már nagyon nem bírod a fájásokat, menjetek be a kórházba, és kérdezd meg a vizsgálat során, hogy van - e már akkora a méhszájad, hogy szülni tudj, és megrepesztik - e a burkot, hogy ne szenvedj még több napig? Nyugalom, hamarosan meg lesz a babád.
2008. dec. 12. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy gondolom lassan beindul a szülés!Ez mindenkinél más!Felkészül a méhed a fájásokra és hidd el az még jobban fog fájni!

Egyébként ha bemész azzal hogy repeszenek burkot nevetség tárgyává válsz!

Szülésznő vagyok és hidd el nem érdemes ebbe beleavatkozni!

2008. dec. 13. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!