Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor vagyok jó a kórháznak?

Mikor vagyok jó a kórháznak?

Figyelt kérdés
Olvastam a neten, hogy ha nem az adott kórházhoz tartozom de adnak befogadó nyilatkozatot és úgy látnak el, akkor nem kapnak utánam pénzt. Vagyis nem éri meg nekik befogadni. Na de ha úgy szülök ott, hogy nincs befogadó nyilatkozatom, és nem is tartozom oda, akkor kapnak? Meg lehet ezt oldani valahogy hogy ott szülhessek ahol akarok?
2021. okt. 22. 07:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze,ha már úgy esel be, hogy majdnem szülsz.
2021. okt. 22. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
AHová tartozol ott kell szölnöd,de ha más korházba akarsz szülni befogado nyilatkoazt kell
2021. okt. 22. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy mész be hogy félig már kilóg a gyerek nem küldenek el. Minden más esetben esélyes hogy átvisznek a körzetesbe
2021. okt. 22. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Sosem jártam a körzetes nőgyógyászatra. Mindig máshova jártam. Sosem írattak alá befogadó nyilatkozatot és sosem küldtek el. Pedig volt, h 3 hónapig feküdtem bent.
2021. okt. 23. 05:36
 5/5 anonim ***** válasza:
81%
4es akkor szerencséd volt. Barátnőmet 7 perces fájásokkal átvitték a körzetibe. Meg ha mentővel mész és nincs nyilatkozat akkor is a körzetesbe visznek
2021. okt. 23. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!