Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudnátok a Szekszárdi szülésze...

Tudnátok a Szekszárdi szülészetről tapasztalatokat írni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Minden jellegű tapasztalat érdekelne a Szekszárdi szülészettel kapcsolatban. Orvosok, szülésznők, csecsemősök hozzáállása. A körülmények milyenek? Jól tudom, hogy nincs VIP szoba?

2021. okt. 21. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Én még felújítás előtt szültem ott (3 éve).

Nagyon meg voltam elégedve. Ügyeletes orvosnál és ügyeletes szülésznőnél szültem, mindenki nagyon kedves és szakszerű volt. Magát az épületet nem ecsetelem, mert azóta már megújult, de a csecsemős nővérek kedvesek voltak. A mellettem lévő szobában egy császáros anyuka volt, neki sokat segítettek. Nem szóltak bele, hogy mennyit van velem a gyerekem. Én pl. csak zuhanyzáskor toltam át a megörzőbe, a szobatársamhoz úgy hozták 3 óránként, hogy szoptasson, mert ő amint lehetett, már tolta is nekik vissza, de egyikünkre se néztek rossz szemmel. A tápszeres pótlásról nem tudok nyilatkozni, mert nekem szerencsére sikerült szoptatni.

Mindent összevetve, nagyon sok negatívat hallottam róluk, de nekem pozitív meglepetés volt az a bent töltött 4 nap.

2021. okt. 21. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 1 éve szültem ott, én nem voltam vele megelégedve.

Az orvos kőbunkó volt, a nővérek kőbunkók voltak.

2021. okt. 22. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ott szültem, még az osztályon nem volt semmi baj, de mikor megszültem és az újszülött osztályra kerültem az nem tetszett. Szülésnél szerencsére jó szülésznot fogtam ki, de a csecsemősök közt azért vannak bunkók.
2021. okt. 22. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyik legrosszabb hírű, de az ígyszültem.hu-n konkrét tapasztalatokat találsz.
2021. okt. 24. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Márciusban szültem. Nincs VIP szoba, bár nekem szerencsém volt és szinte végig egyedül voltam a szobában. Szülni az alternatív szobában szültem, mert épp szabad volt így ott is egyedül voltam. A szülésznő botrányosan bunkó volt. A párom is egy ideg volt már a beszólásai miatt. Így maga a szülés elég rossz élményként maradt meg. A csecsemősök viszont nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Első babás vagyok, így volt kérdésem bőven és mindig szívesen segítettek. Maga a bennt tartózkodás így végül pozitív élmény volt.
2021. okt. 25. 13:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!