40+2-nél tartunk, de eddig semmi fájdalmam nem volt, ami arra hasonlít amiket olvasok.. sok helyen írják h nem lehet összekeverni a jóslókkal, de igazából azt sem tudom az milyen..
Olvastam olyat is, h hasonlít egy erős szélgörcsre..na már most nekem több éve szélgörcs ill.székrekedés problémáim vannak..
Haskeményedésre másodperceket irnak, nekem most pl. Több órája kemény a hasam..
Baba mozog, hétfőn voltam CTG-n, minden rendben, feje nagyon lent van már.. pénteken kell újra kontrollra mennem..
1. Szülésnél az első fájás olyan volt, hogy kétség sem fért hozzá
2.-nál az első 5 körül olyan nyilalás volr, mint ami bármikor van
Szerintem az mèg nem
Is az vol
7-kor még kérdeztem a bnőmet, hogy lehet-e így.mert csak nyilalgat
8 tól felgyorsultak az események
Alig értünk be
10-előtt a kezemben volt a baba
2021. okt. 20. 08:56
2/11 anonim válasza:
A fajas az faj. Nagyon. Egy rendes fajasnal meg kell alnod, csak szuszogni birsz es nem tudsz kozben beszelni. Amirol elso szulokent nem tudod eldonteni, hogy mi, az biztos nem fajas.
2021. okt. 20. 09:11
3/11 anonim válasza:
Amikor azt hiszed itt a világvege na az lesz az a fájás. :)
2021. okt. 20. 09:18
4/11 anonim válasza:
Nekem sem voltak jóslóim, mostmár valószínűleg neked se lesznek, szóval biztosan tudni fogod, mert egészen egyedi fájás és a ciklikus ismétlődés is árulkodó. Én is akkor kezdtem gyanakodni, amikor már harmadjàra jött vissza hajnalban a fájdalom, ami nem hagyott aludni. Nekem egyébként a keresztcsontom fájt az egész vajúdás és a szülés alatt, fura volt, mert èn menzesz szerű görcsöket vártam a hasamban, de úgy tűnik máshogy vagyok összerakva. :)
2021. okt. 20. 09:53
5/11 anonim válasza:
Engem is érdekelne: rendszerint hol fáj?
Alhas? Hát? Derék? Vagy mégis hol fogom majd érezni?
2021. okt. 20. 11:05
6/11 anonim válasza:
A fájás olyan hogy nem birsz mozdulni és beszélni közben. Csak vársz h végre vége legyen. Erős fájdalom, nekem az alhasamnàl volt
2021. okt. 20. 11:38
7/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem pl. Egy szélgörcs is olyan, hogy megmozdulni nem tudok.. egyszerűen lefagyok..voltam már ájulás közeli állapotban is miatta.. akkor valami hasonló lehet, gondolom.. első terhesség, bocsi.. én reméltem, hogy hamarabb jön a babó, de mostmár valamiért félek, hogy nem akar kibújni igy a kiirt dátum után sem..
2021. okt. 20. 11:57
8/11 anonim válasza:
Nekem nem szélgörcsre emlékeztet a fájás hanem kőkemény hascsikarásra... De durvábban. Annyi hogy a szülési fájás tart kb 1 percig utána teljesen elmúlik és x percenként újra jön.
2021. okt. 20. 13:19
9/11 anonim válasza:
Nekem olyan volt, mint egy erősebb menstruációs görcs. Dél körül voltak az elsők, de még este 8-kor is majdnem biztos voltam benne, hogy ez még nem az a fájás. 11-kor már 6 percenként jöttek és zuhany alatt sem múlt el, itt lett gyanús.
2021. okt. 20. 13:49
10/11 anonim válasza:
Az egész has fáj igazi szülési fájásokor,de valakinek csak a dereka fáj. igazi fájás nem mulik el,beszélni és kiegyenesdni nem tudsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!