Milyen a jósló fájás egész pontosan? Kinek mi volt a jele, hogy hamarosan jön a baba?
38 hetes lettem, eddig hátfájás gyötört, mostmár fáj a szeméremcsontom is, meg elég sokszor bekeményedik a hasam is, mintha már nem tudna többet tágulni és elég kellemetlen. Ahogy tellnek a napok egyre erősebb a hátfájás és olyan kényelmetlen érzés van a hasamba.
Kinek mik voltak a jelei? Mit éreztetek mikor tudtátok, hogy hamarosan mentek szülni, de még nem folyt el a magzatvíz
3 nappal előtte már magamat se tudtam elviselni. Minden idegesített, semmi sem volt jó. Emiatt sejtettem, hogy nincs sok idő hátra.
Konkrétabb jele nem volt. Egyik este éjfél körül 7perces fájásokkal keltem.
Első babánál nem volt jósló.
Másodiknál éjjel kezdődött délután 6ig tartotta folyamatos 10-12-15-9 tehát nem rendszeres de 15 percnél nem ritkább keményedéseim voltak, volt egy egy erősebbek de inkabb menstruációs jellegű. Hajat mostam főztem mellette, de azért felhivtam a dokit aki mondta ha ilyeneket csinálok akkor ez még nem az, de másnap úgyis megyek nst-re megnéz.
Másnap nst után inditott burokepesztéssel a dokim mert 3.5 ujjnyira nyitva volt a mehszajam. Egy percig sem bántam mert már bele volt kakalva a magzatvizbe a baba, úgyhogy valószínűleg még aznap megrepedt volna a burok
Akkor ezek a keményedések már jósló fájások lehetnek?
Nem tudom mérni de nem most történik először csak ma valahogy sűrjebb, és kényelmetlenebb.
38 hetesen már jöhet a baba nyugodtan ugye?
Azért még vihetem így pár napot is akár.
Kettes vagyok
Nekem 13 hetesen kezdett keményedni a hasam, amikor ez volt akkor rendszeresen 15 percen belül keményedett minimum 12 órán keresztül.
A keményedés egyébként alap esetben nem jósló, gyakori jelenség főleg a vége felé.
Pl sokaknak görcsöl a hasa de nem rendszeres, azt Hívja jóslónak. Na nekem olyan nem volt egyszer sem.
Amugy persze, 38 hetesen bármikor jöhet a baba nem számít koraszülöttnek, de valóban ebből bármi lehet. Simán lehet hogy még pár hét mire beindul, de az is lehet holnap már a kezedben lesz a gyermeked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!