Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak tolakszik, feszít a...

Csak tolakszik, feszít a babám egész nap. Ez lehet jele, hogy hamarosan kibújik?

Figyelt kérdés
38hetes vagyok,de még pl. jósló fájásom sem volt sose.Egy pár napja kevesebbet mozog és inkább csak tolakszik elég erősen..Néha csak egyenes háttal tudok ülni úgy nyomja magát felfelé.Nektek volt ilyen?

2012. márc. 10. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen.Már kevés a helye és azért tolakszik:)
2012. márc. 10. 13:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Szegénykém :)) Köszi a választ!
2012. márc. 10. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia nekem is ugyanezt csinálja és 35hetes vagyok.
2012. márc. 10. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem éppen tegnap művelt olyanokat, mint most neked. Néha fel is szisszenek, olyan kellemetlen. Az egyenes hátas dolog is ismerős:) A férjem szokta mondani, hogy a helyes testtartásra "nevel". Meg néha a tüdőmet, gyomromat, hólyagomat nyomja.

36+4

2012. márc. 10. 14:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyenes testtartásra nevel..:)Ez jó:D
2012. márc. 10. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem már szétrúgta a bordáimat:) De lefelé is feszít. Ma én is úgy ültem az autóban,mikor NST-re mentünk mint a cövek, ha normálisan akarok ülni, Ő nem fér el. Nekem már komoly fájásaim vannak pár napja, de mindig leállnak estére, és aludni is tuok! 39+4 hkm
2012. márc. 10. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés napján tolakodott nagyon, előtte nem, bár előtte már jóslóztam. 40+6 hetesen szültem, tehát ráhúztunk. Este nagyon tolakodott, alig bírtam állni, éjszaka fájásra ébredtem, délelőtt 11-re született meg.
2012. márc. 12. 00:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinalja a babam, lassan ket hete. Es joslok is vannak rendesen, minden nap azt hiszem, hogy na, ma megyunk szulni. De eddig semmi! Estenkent mar rendesen fajdalmas, ahogy mozog. Kivancsian varom, mikor jon el a nagy nap :) Kitartas mindenkinek! 39 hetes km
2012. márc. 13. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!