Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mire számíthatok? Császár...

Mire számíthatok? Császár vagy sima szülés!

Figyelt kérdés
37 hetessen még a babócám úgy döntött hogy nem fordul be.(az orvosom szerint már nem is fog)ilyenkor is sima szüléssel kezdünk és közben döntenek a sorsunkról?tartok a császártól de nagyon.valakinek hasonló sorsa volt,megírja?
2008. dec. 12. 08:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a babám a 37. héten fordult meg. Nem volt kellemes érzés. Ismerősömnek szülés előtt pár nappal.

A lényeg,hogyha van fogadott dokid,akkor konzultálj vele,hogy ő mit gondol és persze nála hogy is működik ez.

Az én orvosom automatikusan császároz (Első babánál farfekvéskor).Nála nem volt kérdés ez a dolog.

És tényleg egy farfekvéses babát megszülni kockázatosabb.Nem lehetetlen ,de engem sosem érdekelt az,hogy másnak sikerült-e,mert nem másról van szó,hanem rólad meg a babáról.

Mivel minden orvos más ezért mindenképp kérdezz rá,mert ő lesz ott veled a szülésnél (remélhetőleg).

2008. dec. 12. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
A 4.válaszoló vagyok.Persze,h nem szeretnél annyit szenvedni,de hidd el,a babádnak nagyon jót teszel,egy kis vajúdással!!!A barátnőm pont így volt,mint te,annyi a különbség,h mivel neki első babája,nem volt kérdés,h császározni fogják.Kb.4 órát vajúdott és amikor már nagyon kezdett fájni,megkapta az érzéstelenítőt és megcsászározták.Lehet,h mivel neked a 2.babád semmi akadálya nem lesz,h simán megszüld.Hátha be is fordul még addig...De döntsenek is bárhogy,a legfontosabb,h mindketten egészségesek legyetek!Könnyű szülést!2 gyerekes anyuka
2008. dec. 12. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám is faros volt,és kicsit nagyobb az átlagnál. A 36. héten azt mondta a doki, hogy már szinte semmi esély arra, hogy megforduljon. Nem is fordult meg. A vége császár lett.

2008. dec. 12. 16:16
 14/14 A kérdező kommentje:
38.hetet betöltöttem és simán megszültem!
2010. aug. 16. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!