Miért baj a kormánynak ha valaki orvost fogadott?
Ha én szeretnék fizetni a plusz szolgáltatásokért miért büntetnek? Úgy hogy ők még az adót is adóztatják?
Tudom, menjek magánba.Ez szép és jó, de sajnos nem minden városban van elérhető magán szülészet, ok nélkül indított szülést pedig nem akarok, sem császárt.
Nekem "csak" vetéléseim voltak, de ugye a terhességi előzményeket a legelső terhesgondozáson már kérdezik. És azt tapasztaltam, hogy akinek már voltak veszteségei, arra jobban figyelnek. Engem például az első teimeszterben többször vizsgáltak, mint akinek komplikációmentes terhrsségei voltak.
Kizártnak tartom, hogy egy olyan tragédia után, mint ami veled történt, ne figyelnének rád kiemelten.
Tájékozódj, mert most is lehet ilyesmit.
Egy közeli ismerősöm 6 hete szült, és nagyon nem a körzeti kórházban, ahová lakhely szerint tartozott, hanem ott, ahol az orvosa volt. Nem tudom, hogy milyen papírok, milyen szerződés kell pontosan, de megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!