Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért baj a kormánynak ha...

Miért baj a kormánynak ha valaki orvost fogadott?

Figyelt kérdés

Ha én szeretnék fizetni a plusz szolgáltatásokért miért büntetnek? Úgy hogy ők még az adót is adóztatják?

Tudom, menjek magánba.Ez szép és jó, de sajnos nem minden városban van elérhető magán szülészet, ok nélkül indított szülést pedig nem akarok, sem császárt.

2021. okt. 16. 10:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%
Sajnalom,ami teged ert. Lehet tudni,miben hibazott az ugyeletes? Nagyon sok mindenben el vagy tevedve. Csaszar-inditas sokkal nafyobb szamban fordult elo fogadott dokival. Doki pedig jogszabaly szerint NEM tehet prog.csaszart,vagy szules inditast aznapra,amikor ugyel. Ennek ellenere sajnos nagyon sokan csinaljak igy... En oszinten,nag,on orulok ennek a valtozasnak,es remelem,aki megszegi,majd megkapja a magaet.
2021. okt. 16. 21:34
 22/23 anonim ***** válasza:
91%

Nekem "csak" vetéléseim voltak, de ugye a terhességi előzményeket a legelső terhesgondozáson már kérdezik. És azt tapasztaltam, hogy akinek már voltak veszteségei, arra jobban figyelnek. Engem például az első teimeszterben többször vizsgáltak, mint akinek komplikációmentes terhrsségei voltak.

Kizártnak tartom, hogy egy olyan tragédia után, mint ami veled történt, ne figyelnének rád kiemelten.

2021. okt. 18. 05:06
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Tájékozódj, mert most is lehet ilyesmit.

Egy közeli ismerősöm 6 hete szült, és nagyon nem a körzeti kórházban, ahová lakhely szerint tartozott, hanem ott, ahol az orvosa volt. Nem tudom, hogy milyen papírok, milyen szerződés kell pontosan, de megoldható.

2021. okt. 19. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!