Hány kilóval jöhetek ki a kórházból szülés után?
Ez függ attól hogy mennyit híztál terhesség alatt...
Általánosságban elmondható h átlag 10 kg a baba, magzatviz, méhlepény stb súlya.
Nekem ez a 10 kg le is ment de nem akkor mikor hazajottunk a kórházból. Mindkétszer 5 kgval voltam kevesebb mikor hazaeertem, a többi 5 lassabban ment le 1-2 hét múlva...
Valaki 20 kg-t hízik ami mondjuk nem súlyfelesleg, hanem mondjuk pluszba még víz.. Szóval siman lehet hogy aki 20 kg-t hízik 20kgval kevesebbel jön ki a kórházból.
Ami amúgy szerintem fontos... Hát nem ez..... Ez csak egy szám ráérsz vele foglalkozni fél évvel szülés után... Vagy később
69 kg-val estem teherbe, 88 kg-val mentem szülni, a kismamanadrág feszült rajtam. 5 nap múlva jöhettünk haza, a kismamanadrág konkrétan leesett rólam, úgy kértem a férjemet, hozzon be eggyel kisebb nadrágot. 79 kg voltam ekkor.
6 hét múlva 63 kg. Különben előtte ez volt az átlag súlyom.
66 kg voltam amikor pozitívat teszteltem. A szülésnél 90 kg voltam.
Amikor hazaengedtek már csak 75 kg.
A baba 3500 g volt.
Nagyon vizes voltam. Híztam is de inkább a víz nyomott sokat.
Szia:)
Szerintem ez mindenkinel valtozo. Attol is fugg az ember mennyit eszik, iszik, a baba mekkora stb.
Én az első babanal 50 kg voltam. Szülni 65kg-val mentem.
A kis babam 2800 gramm es 48 cm volt.
A kórházból 53 kg-val jottem ki.
Mostani terhesseg elott 49 kg voltam.
És most jött rám az állandóan éhes vagyok korszak szooval 28 hetesen 60 kg vagyok 😅 nem tudom ez meddig fog menni. De ne aggódj ilyeneken. Le fog menni:)
Az a plusz kg sok mindenbol tevődik össze.
Nekem
1. Baba
75 kg-mal estem teherbe
89 kg volt az utolsó mérés
82 kg volta a 4. Nappal a szülés után
2 héttel később
78
2-3 hónapos korában ismét 75 voltam
2. Baba
76 kg-mal estem teherbe
95 kg volt az utolsó mérés
87-8 kg-mal jöttem ki a kórházból
Azt gondoltam, hogy itt is visszamászik majd csak úgy, de nem.
Amikor màr nem éreztem, hogy gond lenne, ha elmegy a tejem (1 éves korában a kicsinek) akkor elkezdtem tudatosan figyelni az étkezésre ( kalóriadeficit.. számolva, nem éhezve)
10 kg minusz után tornàzni is.
Most 65 kg vagyok, ennél lejjebb nem szeretnék menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!