Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha egy gyermek sajnos fogyaték...

Ha egy gyermek sajnos fogyatékossággal születik és egész életében nem fog tudni magáról akkor is fel kell nevelni?

Figyelt kérdés

2021. okt. 10. 22:23
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Elis vetetheted, beis adhatod otthonba, lemondhatsz róla végleg,haza sem kell vinned. De ez ugyanúgy igaz az egészséges babára is. Bármikor lemondhatsz róla.
2021. okt. 10. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Igen. Ha nem te neveled, akkor az állam. De megölni nem fogják.
2021. okt. 10. 22:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Ohh értem, köszönöm.
2021. okt. 10. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Miért kérdezed? Terhes vagy és súlyos beteg a baba?
2021. okt. 10. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Én beadnám egy otthonba. De az én véleményem nem mérvadó, mert én semmilyen gyereket nem akarok.
2021. okt. 10. 22:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Neem, nincs gyerekem csak láttam facebookon hogy oxigénhiánnyal született és nem tud járni se beszélni és erről jutott eszembe a kérdés.
2021. okt. 10. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

Ha oxigénhiánnyal született, ott legtöbb esetben az orvos csesz el valamit.

Őszintén mondom, én lemondanék róla, nagyon nehéz szívvel, de ilyenkor az egész család jövőjét kell nézni.. Nem élet se neki, se a szülőknek, sem az egészséges testvéreknek (amennyiben van(nak) Fairnek meg végképp nem mondanám velük szemben.

Hangsúlyozom ezt csak is akkor ha a gyermek világáról nem tud és nem is fog soha, magatehetetlen, mindig másra lesz utalva.

2021. okt. 11. 06:20
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
mindeki döcnse el maga,oxigén hiány szülészorvos szüléskro jelen lévők ah ibásak.valaki birja válaja amig él neveli gyereket.
2021. okt. 11. 12:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!