Milyen vizsgálatok voltak nektek (nem a babának) a gyerekágyas osztályon töltött idő alatt?
Figyelt kérdés
Első babánál se volt sok, épphogy rápillantottak, hogy odalent minden oké-e, gyógyul a seb, meg megtapintottak a hasamat, hogy mi a helyzet a méhemmel.
Most a másodiknál konkrétan semmi nem volt. Csak viziteken kérdezték, van-e panasz. Igaz, nem volt semmi, mert még sebem se lett. De ilyenkor ennyi? Meg se néznek? Nálatok miket néztek, ha néztek?
2021. okt. 2. 13:46
11/11 anonim válasza:
Én cukorbeteg vagyok. Mielőtt hazaengedtek volt egy teljes cukorprofil (7 vérvétel egy nap alatt) és szemfenék vizsgálat. Császároztak, a sebet megnézte az orvos, mielőtt hazamentem és átkötözték. Viziten megtapogatták a hasamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!