Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39.hetben vagyok túl a 4.nst...

39.hetben vagyok túl a 4.nst vizsgálaton az utolsó azt mondta a szülésznő hogy nagyon be van lassulva a baba,de szerinte ez nem gond mivel készülődik kifelé. A doki is megerősítette ezt bár én nem voltam ott amikor megnéztem a papíron.lehet baj?

Figyelt kérdés
Mutat azok nekem hasonló nst? Ilyen korban amikor esetleg nektek is már készülődött kifelé . Sajnos nem adják ki nálunk az nez papírt így nem tudok feltölteni .de megnéztem ..nagyon kicsik a kilengések és kevés a mozgás is.
2021. aug. 17. 17:04
 1/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat a hibákért...

Mutatnatok lenne az első mondat

2021. aug. 17. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenért indították a szülést, oxigenhianyos is lett a baba
2021. aug. 17. 17:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Az komoly...
2021. aug. 17. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor babát ébreszteni szoktál,ha rossz az nst vagy ctg értéked,meg babának is,akkor szülnöd kell
2021. aug. 18. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Igy van,ilyen esetben meg kellene jobban vizsgálni a babát,nehogy oxigén hiányos állapot alakuljon ki

Én a helyedben bemennék a kórházba,és addig verném az asztalt,amig meg nem nézik a babát

....

Irj,hogy mivolt! Aggódok igy ismeretlenül,felháborít ezaz egészségügy

2021. aug. 18. 13:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Holnap reggelre hívott vissza hu ra..de a mai reggeli nst már jobb lett.penteken pedig aminoszkopia lesz...de hátha addig megindulna valami... köszönöm a válaszokat Irok mindenképpen
2021. aug. 18. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Legjobbakat! Reméljük, hogy minden rendben lesz!
2021. aug. 19. 10:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma volt uh. Mind e. Rendben . Holnap kopia . Még megszületni nem akar... De az a lényeg hogy nincs baja.
2021. aug. 19. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!