Milyen vizsgálatok voltak nektek (nem a babának) a
gyerekágyas osztályon töltött idő alatt?
Figyelt kérdés
Első babánál se volt sok, épphogy rápillantottak, hogy odalent minden oké-e, gyógyul a seb, meg megtapintottak a hasamat, hogy mi a helyzet a méhemmel.
Most a másodiknál konkrétan semmi nem volt. Csak viziteken kérdezték, van-e panasz. Igaz, nem volt semmi, mert még sebem se lett. De ilyenkor ennyi? Meg se néznek? Nálatok miket néztek, ha néztek?
Császárral szültem, úgyhogy hastapogatáson kívül semmi. Talán vérnyomásmérés.
2021. okt. 2. 13:51
2/11 anonim válasza:
Semmi. Megtapogatták a hasam, de csak mert kicsit hipochonder vagyok és én kértem.
2021. okt. 2. 14:28
3/11 anonim válasza:
Az égvilágon semmi. A hasamat se nyomkodták meg. Amint megszületett a gyerek és visszakísértek az ágyamba el volt engedve a kezem, szóljak ha van valami címszóval. Spontán született mondjuk..
2021. okt. 2. 14:32
4/11 anonim válasza:
Az elsővel egyszer viziten megnyomkodta az orvos a hasamat, ezen kívül mindkettőnél minden este el kellett menni "kezelése" (vízzel lelocsolták az intim részem) aztán ennyi
2021. okt. 2. 14:44
5/11 anonim válasza:
Csak egy vérvétel volt, aminek az eredményét meg se nézték. (Itthon nézte meg a védőnőm, és volt is gond vele, minimum szólniuk kellett volna...)
Amúgy csak kérdeztek viziten, ha nincs panasz, senkit sem vizsgáltak meg.
2021. okt. 2. 14:59
6/11 anonim válasza:
Megvizsgált a doktornő, meg legalább 28x megkérdezték, hogy széklet volt-e már (a másodiknál már benyögtem, hogy igen). Más nem volt, nem is éreztem szükségét.
2021. okt. 2. 15:11
7/11 anonim válasza:
Volt gátsebem emiatt naponta 2x gátkezelés, délelőtt és du/este. Viziten megkérdezték minden rendben-e. Reggelente vérnyomásmérés, hőmérés reggel és délután. Mielőtt hazaengedtek varratszedés (és gátkezelés), hastapogatás, vérnyomásmérés. Jah és volt egyszer vérvétel, azt hiszem másnap miután szültem.
2021. okt. 2. 15:24
8/11 anonim válasza:
2 napot voltam bent. Hüvelyi szülésem volt. Mindkét reggel vérnyomást mértek, a vizites orvos megvizsgálta a hasam, hogy mekkora a méhem. Hazamenetel előtt a saját dokim megnézte a gátsebet is.
2021. okt. 2. 16:12
9/11 anonim válasza:
Semmi, de csak kb 16-18 òràt voltunk bent.
Mèg azutàn, miutan a lepènyt megszültem, 1x megvizsgàlt egy szülesznő, hogy nem sèrültem-e, meg azt lemertèk, hogy hàny ml-t pisiltem elsőre. A gyermekàgyas osztalyon engem màr nem nèztek.
Kb egy hètig jàrtak ki hàzhoz szülèsznők, az utolsò alkalommal egy idősebb, gondolom règebbi vàgàsù jött ki, kèrdezte, hogy megvizsgàljon-e, de èn nem kèrtem.
2021. okt. 2. 16:36
10/11 anonim válasza:
Kétszer szültem két különböző kórházban, hüvelyi úton.
Semmi vizsgálat nem volt egyszer sem. "Van-e panasz, kérdés" ennyi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!