Miért vérezhet a gátmetszés?
Figyelt kérdés
4 hete szültem. Most vettem észre, hogy vérzik a gátmetszés. Tuti, hogy az, mert friss élénk piros. Egyébként már csak nagyon minimális a tisztulásom.
Hétfőn első dolgom felhívni az orvosom, de addig is nyugtassatok meg, hogy nincs nagy baj. Másnak is volt ilyen? Mitől lehet?
Köszönöm szépen!
2021. okt. 1. 18:54
2/8 anonim válasza:
Nekem is volt, sőt, nekem minden egyes leülésnél... Aztán egyszer csak elmúlt.
3/8 anonim válasza:
Hát, 97 márciusban szültem, nekem minden szex után vérzik, szóval ne keseredj el, nálad még istenes a helyzet :)
5/8 anonim válasza:
Varratszedéskor szétnyílt a sebem (még fel sem keltem az ágyról), és csak másnap varrták újra, hegkimetszés után. Mivel állandóan fájt, három év múlva plasztika, de nem lett jobb, és a három vágás-varrás miatt hiányzik onnan azért némi szövet. Ezért :(
6/8 anonim válasza:
Sajnálom. Voltál vele több orvosnál? Én mennék a helyedben. Remélem jobb lesz.
7/8 anonim válasza:
Nekem mikor vérzett rá egy kis időre mindig kipottyant egy varrat, szóval lehet amiatt. Nem nyílt szét a seb, gyönyörűen be gyógyult.
8/8 A kérdező kommentje:
Első szülésemnél nem volt a metszéssel semmi probléma a későbbiekben sem. Most megijedtem. Bízom benne, hogy nincs gáz. Hétfőn hivom a dokit.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2021. okt. 2. 03:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!