Mennyi idő után indult a szülés?
37+3napos kismama vagyok. A 35.heten kiderult,hogy 3.fokban erett a mehlepenyem,azt mondtak,ha korabban jon a baba az teljesen normalis ebben az esetben. Mar 3kg+ es makk egeszseges szerencsere. 5napja elment a nyakdugom. Azt mondtak innen par nap,de semmi. Vannak fajasaim,meg azt sem mondanam,hogy ritkak,mert par orankent elojon,a derekambol az egesz gerincemben erzem ,de nem olyan kibirhatatlan,mint ahogy azt sokan mondjak. A magzatvizem meg nem folyt el. Beszeltem a maganorvosommal azt mondta napjaim vannak. De nem erzem semmi jelet. Holnap kell mennem Nst vizsgalatra ott majd tobbet megtudok. Csak kivancsisagbol kerdezem ,aki hasonlo cipoben jart mennyi ido volt mire kibujt a kicsi? Nem akarom siettetni felre ne ertsetek,addig van bent,amig “jol esik neki”,de en mar nagyon varom. Es meg annyi lenne a kerdesem,hogy ki hogy viselte a gatmetszest es az utana levo idoszakot?
Koszonom elore is a valaszaitokat 😊😊😊
Csak a gátmetszéshez tudok szólni.
Nekem akkor vágták, mikor fájasom volt. Nem is éreztem.
Mikor varrták, kaptam érzéstelenítőt, az sem fájt.
Utána pár napig kellemetlen volt. Üles/állás közben nem éreztem, viszont maga a leülés mozdulata elég érezhető volt. 1 hét után nem is éreztem. Nekem az aloe vera spray egy megváltás volt erre.
6 hetes kontrollon a doki megkerdezte, tényleg volt gátmetszesem? Mert nem látszik igazán.
Pedig kívül 4 varratom volt, belül meg matyóhímzés.
Nem,meg mindig nem bujt ki. Azota atszamoltak a dolgokat,azt mondtak 38+3 vagyok most,de nem ohajt meg kijonni. Nyakdugo ide vagy oda nem tortenik semmi 😄
Koszonom amugy a valaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!