Ez mi lehet?Így indult meg a szülés?
Május 18ra vagyok kiírva,1 újjnyira van nyílva a méhszáj,jóslózom sokat.
De pár napja erős nyilalásokat érhek a hüvelyemben,ma is nagyon sokszor,mellé társul egy erős hányinger,néha a derekam is leszakad a fájdalomtól.
Most fürdés óta egyre több jön és.egyre fájdalmasabb,sokszor kisugárzik a fenekembe is,ez eléggé fájdalmas érzés,a baba is nagyon sokat mocorog és rugdos olyankor még erősebb a fájdalom.
Vettem be magnéziumot,de.egyenlőre nem használ,vagy lehet hogy így indult meg a szülés?
Első baba nem értek ehhez.
Meghatározott időközönként jön? A fürdéstől nem enyhült?
Pihenj le és számold a fájdalmak közötti időt, ha rendszereződik akkor bizony lehet, hogy a szülés indult meg, a kórházba szabályos 5 percesekkel elég elindulni. Ha nem akkor csak jósló és egyszerűen pihenned kell egy kicsit.
Bárhogy is legyen jobbulást és könnyű szülést ha úgy alakul.
Ha forró vizes zuhanytól nem múlik el, akkor szülés. De ne siess be a kórházba. Én hárperces fájásokkal mentem be, de akkor is még bőven volt 4 óra amíg meglett a baba.
Nekem szülést megelőzően volt hasmenés, és fájások alatt hánytam is.
Sziasztok.
Nem lett szóts meg a baba,mert nem indultak be normálisan a fájások,azt mondták ez a korai vajúdás ami eltarthat sokáig,de holnapra vagyok kiírva szülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!