Szerintem ez változó
Nekem fájt, a szakadás ugyanannyira, pedig az annyira pici volt, hogy varrni sem kellett volna, mégis gyorsabban gyógyult a vágás..
Vágàs 5 öltés
Szakadás 1 öltést azért tett a doki, és azt mondta, hogy hobb hogy nem hagytam vágni.( hatalmas beismerés egy protokoll oxys és metszéses dokitól-ügyeletben szültem)
De irigylem azokat, akiknek nem fájt..
A dokik általában fájás közben csinálják, akkor pedig már annyira fáj minden, hogy azt a kis vágást pont le se fogod sz@rni... Benned lesz az adrenalin és az, hogy végre a kezedben tarthatsd a gyermeked.
Az utána következő varrás az ami iszonyat. Nekem a doki azt mondta, hogy azon a területen nehéz jól érzésteleníteni... Hát én éreztem is az öltéseket.
Én úgy emlékszem, hogy kaptam érzéstelenítő szurit hozzá, de hogy vágáskor vagy varráskor, arra nem emlékszem....
Se a vágást se a varrást nem éreztem. Annyit éreztem varrás közben, ahogy a cérna vagy mi átcsúszik a bőrömön, de azt is csak sejtelmesen. Le voltam zsibbadva, semmi konkrétat nem éreztem.
Én nem szakadtam, csak vágtak.
Kívül 4 öltésem volt, vágtak, belül szakadtam, matyóhímzés...
A vágást nem éreztem egyáltalán, ha férjem nem szól, észre sem veszem.
Varrásnál adtak érzéstelenítőt,szóval az sem fájt.
Utána 1 hétig kellemetlen volt, de nem fájt.
Hajnali 2kor szültem, reggel 8kor már törökülésben ültem.
Minden pisilésnél fujtam aloe spray-vel, ez segített sokat.
Kb 3 hónap után a heg sem látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!