Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után lehet kelyhet...

Szülés után lehet kelyhet használni?

Figyelt kérdés
Vagy mindenképp betét kell?
2021. okt. 1. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
3%
Próbáld ki!
2021. okt. 1. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 hónappal a szülés (hüvelyi) után jött meg először. Akkor még betétet használtam, ugyan kipróbáltam a kelyhet, de kényelmetlen volt. A következő ciklustól már simán tudtam használni.

Nem tudom, hogy aki császárral szült annál mi a helyzet. Lehet, hogy nekik simábban megy a dolog.

2021. okt. 1. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Mármint gyermekágyi időszak alatt? Ezt orvost kérdezd, de szerintem nem.
2021. okt. 1. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyermekágy alatt nem szabad hagyni pangani a vért és az egyéb dolgokat, amik ilyenkor kijönnek egy nőből.

Belőlem jött ki tenyérnyi alvadék is... Azt hogy tartaná meg a kehely??

Nem, nem lehet. Betét kell.

Gyermekágy alatt tisztulás van. Azt nem szabad akadályozni.

2021. okt. 1. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyermekágyi vérzèsnèl nem lehet hasznàlni. Ahogy megjön az első havivèrzèsed, onnantòl lehet. Nekem szülès utàn nem volt kényelmes az addigi kelyhem, azòta is keresem az igazit.
2021. okt. 1. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyermekágy alatt betét kell, de mondjuk én személy szerint gondolni sem tudtam rá, hogy naponta többször ki-be dugdossak valamit.

De utána, mikor kb 10 hónappal később először megjött, minden gond nélkül tudtam használni a kelyhet.

2021. okt. 1. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Hüvelyi szülès utàn nem is tudnàd hasznàlni, tùl tàg a hüvely gyermekàgyi vèrzès alatt. Legalàbbis nekem pàr nappal-egy hèttel szülès utàn mèg ökölnyi tàgnak tűnt.
2021. okt. 1. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!