Apás szülèsnèl elèg a covid gyors teszt a szülès idejère az apukának vagy oda is a pcr teszt kell?
Kórházban kérdezdd meg.Ezt senki sem tudja neked itt megmondani
Hívdd fel a kórházat vagy ha menned kell még előtte vizsgálatra akkor kérdezdd meg a nővért vagy az orvost
Pcr valószínűbb és nem a gyors teszt.Gyors teszt utazáshoz szokott jó lenni.Eü intézmeénybe pcr szokott kelleni.Nekem az kellett bár nem szülés
De a pcr-nek nem kb egy nap, mire meglesz az eredménye? Ha akkor leveszik a mintát, mikor elkezdesz vajúdni, kétszer megszületik a gyerek, mire apának kijön a negatív teszteredmény, és beengedik hozzád.
A kiírt nap előtt teszteltetni sincs értelme, mert lehet hogy 1 héttel hamarabb indul a szülés, meg az is lehet, hogy 4 nappal túlhordod.
Lehet hogy van gyorsabb módja is a pcr-nek, nem tudom. Tényleg a kórházban kérdezd meg, hogy megy ez a gyakorlatban.
Ennek az egésznek egész eddig sem volt semmi értelme.
Pl nekem kellett egy a 36. 38. Heten,meg 40+1en. Aztán 40+5ön is, végül 41.en fektettek be.
Barátnőm Ausztriában szült, ő az anyjával reggel elment Nst-re, tesztelték őket, aztán ahogy hazaért elfolyt a magzatvíz, irány vissza a korhazba, és mielőtt beengedték őket, újra teszt mondván ki tudja hol jártak reggel óta. Na így lenne ertelme...nalunk azt mondják, ha a 3 nappal ez előtti pcr-od negativ akkor talán apa sem beteg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!