Mennyi ideje van kb. beérni a páromnak a kórházba ha beindul a szülés?
Apás szülést tervezünk.
Autónk nincs, nekem mentőt hívunk, de őt nem viszik be..
Tömegközlekedéssel 30-40 perc (hétköznap-nappal! hétvégén és éjszaka passz..) és még kérdéses, h hogyan talál igy meg a kórházban, mert soha nem volt még bent, covid miatt nem engedték, külföldön élünk és ő nem igazán érti a nyelvet..
38.hétben vagyok és rettenetesen félek.. teszt nélkül be se mehetünk, mostmár napi szinten tesztelni kell,ha nem lesz velem, úgy rossz lesz, mert szükségem van rá..és a szüléstől is egyre jobban félek..a legnagyobb félelmem, h belehalok és nem láthatom a kislányom..
Hazavinni hogy tervezitek a gyereket? Csak mert nem minden taxis örül egy újszülöttnek, és nem minden autósülés kompatibilis minden autóval, autós ülés nélkül pedig nem lehet utazni, illetve lehet téged bent tartanak valami miatt, de a gyerek mehet haza, akkor meg a párod aki nem beszél németül magyarázkodhat a taxisnak mi merre hány méter, egy gyerekkel együtt.
Nem tudom mi a terv, de a hazaútra intézzetek ismerőst inkább.
Hazautazás, tömegközlekedéssel babakocsi.. a kórházban nem megtalálás a covid miatt.. mert egyből nem jöhet be..honnan tudja mikor indul be a buli..stb..
Nem rég költöztünk ki, magyarokkal dolgozunk..
Életképesek vagyunk, csak még új a hely és a helyzet.. tanuljuk a németet is, csak nem rég óta és ez még kevés, pláne stressz helyzetben..de köszi a sok okos tanácsot. Nem fognak éhen halni..
Nálunk a szüléshez bejöhetett a férjem, de a vajúdásnál kint ült egy padon a kórház előtt. Szóltak, hogy hívhatom be, és telefonon felhívtam hogy bejöhet.
Odamegy valakihez, és mindja neki (ezt tanulja meg németül) a feleségem épp szül, merre vannak a szülőszobák?
Eligazítják, ott az ügyeletes recepciósnak elismétli a neveddel együtt és odakísérik, vagy mondanak egy szoba számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!