Szülnétek visszaeső bűnözőnek? Most a járást hagyjuk. Nyilván igen, de gyermeket vállalnátok-e? 22/l
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 20:35
11/23 anonim válasza:
Nem tudnék vonzódni ilyen férfihoz sem érzelmileg , sem szexuálisan, tehát járninsem tudnék vele, gyereket meg nyilván nem. Nem csak azért, mert le fog lépni, hanem, a genetikáját sem szeretném örökíteni.
12/23 anonim válasza:
Már bocsi, de visszaeső bűnöző valószínűleg vissza fog esni megint. Te meg eléggé fiatal vagy. Nem azt mondom, hogy nem lennél jó anya, de ilyen fiatalon egyedül maradni babával nem olyan jó. Főleg ha nincs munkatapasztalatod, félretett pénzed. Amennyiben apuka a börtönbe kerül...
13/23 anonim válasza:
Soha, még csak nem is barátkoznék vele, nemhogy járjak, és pláne nem szülnék!
14/23 anonim válasza:
Nem,nagyoon neem! Kérlek ne tedd!!!!
15/23 anonim válasza:
Nem. Mèg alkalmi bűnözőnek sem, nemhogy visszaesőnek. Nem is jàrnèk vele.
16/23 anonim válasza:
Nem, de össze se jönnék ilyennel.
17/23 anonim válasza:
10.
Nem, nem Mária vagyok.
Szerencsém volt.. megcsalt a k..csög.. azóta is úgy tudom piti bűnöző, nem lop vagy ilyesmi, de mindig belefut a fűterjesztésbe, tehát nem “nagy” dolog mégis ott lebeg felette, hogy elkapják../ ha még csinálja valóban, évek óta semmit nem hallottam felőle)
Nekem rendes állásom, férjem, gyerekeim vannak és már 35 èves vagyok..
18/23 anonim válasza:
Nem szülnék, feltenem a gyereket és magamat is. Csak nornalis emberrel szabad gyereket vállalni.
20/23 anonim válasza:
Az kezd ilyennel és szül is az ilyennek, aki ugyan azon az IQ szinten van vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!