Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mennyivel éltetek...

Császár után mennyivel éltetek nemi életet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hete császároztak már nem fáj a hasam meg semmi problémám nincs hála isten.

Megkell várni a 6 hetet? Vagy elég ha azt várjuk meg amíg a minimális vérzés elmúlik?

2021. szept. 3. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
A 6 hét azért kell, mert a méh belső felülete csupa seb, és nagyon komoly fertőzéseket kaphatsz, ha nem várod ki a 6 hetet. A szülés módja teljesen mindegy.
2021. szept. 3. 11:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Amikor az orvos! Zöld utat adott.

A méhszáj még nyítva, belűl van egy sebed.

Ha szeretnéd,hogy felnyíljon a belső heged, összeszedj egy fincsi gyulladást akkor nyugodtan.

2021. szept. 3. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
6.hét gyermekágyi és kontrolt meg kell várni szex tilalomal. utána ha orvosod is rábolint, hogy rendben vagy mehet
2021. szept. 3. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy,hogy csm volt vagy sima szülés. Ahogy az első írta. 6 hetet ki lehet bírni..
2021. szept. 3. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én vártam a 6 hetes kontrollig. De akkor sem okézta le a dolgot a doki, azt mondta, várjak még egy hetet!
2021. szept. 3. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat hét.Érdemes kivárni mert fertőzést kaphatsz.
2021. szept. 3. 12:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kb a 10. héten.

A 6 hetes kontrol átcsúszott a 8.hétre. Ott megnézett a doki, csukva a méhszáj, szép a seb, nincs semmi probléma. Mondta, hogy innentől már biztonságban lehetünk együtt a férjemmel.

Orvosnak kell látnia, hogy minden rendben van-e. Fertőzés veszély a legnagyobb rizikó ebben a kérdésben.

2021. szept. 3. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
26%
Alapvetően a Te tested, a Te döntésed. Az orvosi javaslat az, hogy a szülés után kb.6 héttel menj el kontrollvizsgálatra, addig tartózkodj a szextől. Persze attól is függ, mit értesz nemi élet alatt. Összebújni, csókolózni, egymást simogatni már most is lehet. Úgyis újra kell tanulnod a testedet, kb.mintha újra szűz lennél. Nem kell elkapkodni, nem kell azonnal mindennek megtörténnie.
2021. szept. 3. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Petting a megoldás.

Behatolást kerülni kell

Nyilván nem mindenkinek lett, de lehet, hogy neked lesz fertőzésed a korai szex miatt.

Sztem ez nem hiányzik, hogy olyan gyulladásod, stb legyen ami akár hosszútávon következményekkel jár.

Mi is nagyon vágytunk a férjemmel egymásra. Így volt petting, nagyon tiszta kézzel én csiklómat izgattam, de huvelyhez nem nyúltam.

2021. szept. 3. 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Megvártuk a kontrollt, de mindegyik szülés után nehezen. Egyébként csak a behatolás tilos, kívül azt csináltok, amit akartok. 😉
2021. szept. 3. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!