Császár elott mennyivel nem lehet enni?
Figyelt kérdés
Program császárom lesz de ha előbb beindul akkor előbb megcsaszaroznak,de mi van ha épp előtte ettem?2015. okt. 26. 20:52
1/4 anonim válasza:
Semmi, akkor is császároznak. Engem 4 körül vittek a műtőbe sürgősségi császárra, előtte rendesen megebédeltem. Nem volt gond.
2/4 anonim válasza:
Semmi. Meg fogják kérdezni mikor ettél utoljára és ennyi. Ndm koplalhatsz hetekig azért mert mi van ha beindul a szülés.
3/4 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen. Akkor is megműtenek, ha ettél. Császár esetén gerincérzéstelenítés van. Az evés akkor gond, ha altatni és intubálni kell hozzá. De akkor szólni is fog az anesztes, hogy előtte mennyivel ne egyél. Amúgy étkezés után is tudnak altatni és csövezni, csak minimálisan nagyobb a hányás veszélye.
4/4 anonim válasza:
Ha előbb beindul akkor megcsászárázoznak függetlenül,hogy mikor ettél utoljára. Ha nem indul b és befekszel előtte éjféltől nem ehetsz, legalábbis nálam így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!