Valami ami tuti beinditsa a szulest?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 07:45
11/15 anonim válasza:
A 3-as vagyok: egy elírást nem vettem észre, ez nem ugyanaz, mint amit a kérdező ír rosszul!
12/15 anonim válasza:
Az orvos tutira beindítja, ha a baba nem indul magától.
13/15 anonim válasza:
Nem ertem miert kell egybol az iraskeptelenek partajt fogni. Hogy fog a gyereke iskolaban teljesiteni,ha otthon is azt hallja/latja, hogy helytelenul irnak/beszelnek az szulok? Hogy fog neki segiteni barmilyen tantargyban? Hisz aki keptelen magyarul irni,ketlem,hogy barmit is tudna biologiabol,matematikabol,idegennyelvbol. Az otthoni pelda igen meghatarozo,nagyon nehez kikaszalodni belole.
14/15 anonim válasza:
#13 én személy szerint helyesírás b.zi vagyok, nekem is erősen szűrő, viszont ismertem EGY olyan embert, /osztálytársam volt/ akinek a helyesírása valahol a béka feneke alatt volt, diszgráfiával fel is volt mentve helyesírás alól, de minden tanévet ösztöndíjjal fejezett be, 11.-ben már emelt matekra meg nyelvre ment érettségizni, most valami francia egyetemre jár, pedig két szót nem bírt helyesen és olvashatóan leírni.
Persze mind tudjuk, hogy a java aki így ír annak 2 első meg 3 második osztálya van, szóval ebből a szempontból teljesen osztom a véleményed. Csak gondoltam megosztom, hogy van kivétel is.
15/15 anonim válasza:
14-es: a kérdezö garantáltan nem diszgráfiás, hanem csak nem tud helyesen magyarul beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!