Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap indítanak oxitocinos...

Holnap indítanak oxitocinos infuzioval. Tudnátok tapasztalatokat írni mire számíthatok ?

Figyelt kérdés
Lesz holnap mar baba ? 41+2 napos vagyok, eddig (sajnos) nem volt semmi fajas..

2021. aug. 29. 18:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
73%

"1 - akkor így is úgy is lesz baba holnap ..?"

Igen.

2021. aug. 29. 18:58
 12/37 anonim ***** válasza:
80%
Hát anyám, én semmi hasznos választ nem tudok neked írni, csak azt, hogy nagyon drukkolok!!! Kitartás!!! :) Életed egyik legfontosabb napja jön, amit soha nem fogsz elfelejteni.
2021. aug. 29. 19:49
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is indítottak, reggel 8 kor kötötték be az oxit és csak 2 kor kezdődtek a fájások. Nekem sem volt egy fájásom se előtte, 41 hetesen indítottak. Fájt nagyon de gyorsan kitagultam. Érzéstelenítés nélkül ,természetes úton született. Ami vészes volt és fájt, az 3 óra hossza volt. A szülés nem fájt.
2021. aug. 29. 19:52
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem pont két hete volt oxitocin infúziós indítás. Reggel kilenc előtt bekötötték, egy ujjnyira nyitott külső méhszáj volt, a belsőt el sem érték. A szülésznő azt mondta, hogy 90 %, hogy császár lesz a vége. Délután kettőre értek oda a dolgokra, hogy burkot tudtak repeszteni. Egészen addig semmilyen fájás nem volt, aludtam is. Burokrepesztés után indult a buli, kaptam Eda-t, hatra kitágultam, fél nyolcra elsimult a méhszáj, nyolc előtt megszületett a kisfiam természetes úton. Maga az indítás tudtata rossz volt, de szépen haladtak a dolgok, nincs rossz élményem emiatt.
2021. aug. 29. 20:08
 15/37 anonim ***** válasza:

Engem 2 ujjnyi méhszájnál kellett indítani, a 38. héten.

Bekötötték az infúziót, és nem sokkal később burkot repesztettek.

Jöttek a fájások, de az elején még teljesen tűrhető volt minden. Kb. félóránként emeltek az oxyn, a fájások ennek megfelelően erősödtek. 4 óra múlva már nem kaptam levegőt sem a fájáscsúcsoknál.

Tágulni szinte semmit sem tágultam, és a babám is elérhetetlen magasságban maradt, nem illeszkedett be; így 5 órányi vajúdás után megcsászároztak (ebből 3 óra ment 2-3 perces fájásokkal).

2021. aug. 29. 21:51
 16/37 anonim ***** válasza:

Én sem tudok ehhez hozzászólni,csak annyit,hogy kitartás,sok sikert holnapra!

Minden rendben lesz,ne aggódj

Aludj egy jót,és holnap végre a karjaidban tarthatod a kisfiad

A világ legcsodálatosabb érzése

2021. aug. 29. 21:52
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 10kor kötötték be az oxit, szépen mutatta az nst a fájásokat, de semmit sem éreztem.

Fél 11 felé jött a szülész, uh, ki voltam tágulva 2 ujjnyira.

12.30 körül jött vissza, addigra vagy 6 ujjnyira, burkot repesztett, már 1 percenként jottek a fájások, mondjuk erősebb mensis fájdalmak voltak ilyenek, aztán egyre jobban fájt.

12.45kor hivtam a páromat, hogy jöhet, 13.55kor megszületett a fiam.

Úgy beindult, az uh-nál még szó volt beöntésről, aztán nem lett belőle semmi:)

Így azt mondom, egy óra volt sz*ar az egészből, remélem neked is gyors lesz és könnyű.

2021. aug. 29. 21:55
 18/37 anonim ***** válasza:

Bekötés után 4 órával már rajtam volt, a köztes időben pedig meg akartam halni 😃

Tök jó volt, annyi volt az össz mozgásterem, hogy a hátamról egy picit a bal oldalamra feküdhettem, nehogy még végül a gravitáció segíteni tudjon 😡

2021. aug. 29. 22:07
 19/37 A kérdező kommentje:

Meg mindig semmi fajas .. :( pedig mar 3x emeltek az adagon :(

Most hogyan tovább , ha abszolut nem is lesz eztán se ? :((

2021. aug. 30. 10:39
 20/37 anonim ***** válasza:
73%
Akkor jön a császármetszés.
2021. aug. 30. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!