Margit kórház szülészetéről tudnátok írni személyes tapasztalatokat? Gyermekágyas rész milyen? Rooming in lehetséges?
Szia, januar vegen szultem ott. Azt kell mondjam fogadott orvosok nelkul is korrekten ellattak.
Gyermekagyas resznel jottek, uj kismamaknak megmutattak mit hogyan, de ezt foleg a vedono mutatta meg, egy idosebb holgy, nagyon segitokesz volt, lehetett barmit kerdezni.
Ugyan nem jartak az ember nyakara, tehat barmi volt szolni kellett, de szivesen megmutattak ujra a dolgokat, illetve mindent mondtak mi mi utan jon (papirok, vizit, tajekoztatas a babakrol).
1 ejjel egyedul pihensz, masik 2 nap a babaval vagy.
En elegedett voltam, es abszolut pozitivan eltem meg (pedig rettegos, rendkivulien stresszelos eset vagyok).
Termeszetesen egy dolog volt, ami lehetne jobb: tobb fejadagok, mert kb egy ovodas is ehes lenne az utan az etel adag utan, amit adtak.
:)
Köszönöm a válaszokat!
Ha kéred lehet veled a baba már az első éjjelen is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!