Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megéri magánkórházban szülni?

Megéri magánkórházban szülni?

Figyelt kérdés
Nyilván személyes véleményeket szeretnék, de csak ilyen általános formában engedte a gyik, hogy feltegyem a kérdést. Olyanok tapasztalata is érdekel, akik már túlvannak rajta.
2021. aug. 25. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Értem. Akkor elnézést a hazugért,meg se álmodtam,hogy ez itt nyiregyen volt...
2021. aug. 25. 16:36
 12/22 anonim ***** válasza:
98%

Pécsre ne menj, 890ezer ft van kiírva, de mire befejeztük a levélváltást, + fél milliót még hozzáraktak és min 10x le kell utazni vizsgálatokra.

Egyébként megérné, én oda akartam menni.

2021. aug. 25. 16:44
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagyon megérte. Megnyugtató volt a profizmus és a támogató légkör, minden baromi flottul ment.
2021. aug. 25. 17:46
 14/22 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem nem. Nincs PIC, ha koraszülés vagy bármi probléma van a szülés során átküldenek az sztk-ba. Egyébként sok helyen az orvosok nem is annyira képzettek/jók, mint a “sima” kórházban, annyi, hogy az ellátást, amit terhesség alatt meg után kapsz, kell megfizetni. De ott is vannak csomagok, ahol én néztem ott 600 ezertől 1,5 millióig, de a 600 ezresnél 4 ágyas szobában vagy más anyukákkal és a férj nem is “költözhet be” veled a szülés körüli időszakra és pl. a 1,5 milliós csomagnál is fel volt tüntetve, hogy csak akkor biztosítanak az apukával külön szobát, ha van kapacitás. Én sokat gondolkodtam, mert a terhesgondozást is végig magánban csináltatom, de a kínálatot és a körülményeket nézve szerintem nem éri meg.
2021. aug. 25. 17:48
 15/22 anonim ***** válasza:
62%

"Egyébként sok helyen az orvosok nem is annyira képzettek/jók, mint a “sima” kórházban"

Ezt mégis mi a bánatra alapozod?

2021. aug. 25. 17:50
 16/22 anonim ***** válasza:
24%
aki megtehete influenszerek és a hireségek szüljenek magánba
2021. aug. 25. 22:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én egy hete szültem Budapesten a Maternityben. Az első gyermekemet állami kórházban szültem. Utána döntöttem el, hogy ha lesz még egy gyermekem, őt nem ott szeretném majd szülni. Én teljesen meg voltam elégedve mindennel. A 25.héttől oda jártam terhesgondozásra is. Most sem döntenék másképp.
2021. aug. 25. 23:48
 18/22 anonim ***** válasza:
62%

15.

Arra, hogy sokan nem azért mennek el magánba dolgozni, mert annyira túlképzettek lennének az sztk-hoz, hanem azért, mert ott jobban megszedhetik magukat pénzzel. És egy “sima” kórházi szülész-nőgyógyász, aki nagy valószínűséggel már az első éve alatt lát koraszülésen keresztül, császáron át, problémás szülésig mindent, addig a magánkórházak csak a könnyű szüléseket, problémamentes várandósságokat vállalják. És lehet, hogy a magánorvos jobban fog neked mosolyogni másfél millióig, de ha elakad ne adj Isten a pici a szülőcsatornában a baba és sürgősségi császár kell, akkor épp az lesz az utolsó problémám, hogy az orvos mennyire mosolyog rám, sokkal megnyugtatóbb, ha helyette tapasztalt és pontosan, azonnal tudja mi a dolga. És nyilván VANNAK kivételek és lehet egy magánkórházban dolgozó orvos nagyon képzett és hihetetlen jó szakember, csak mivel ők alapesetben ritkábban találkoznak nehéz esetekkel, így ilyen szempontból jobban megbízom azokkal, akik napi szinten látnak nehéz szüléseket (hozzáteszem mindezt úgy, hogy olyan ocsmányul bántak velem az első hetekben egy kivizsgálás közben az sztk-ban, hogy megmondtam, hogy még szülni sem megyek oda, amit be is tartok, mert, ha nem is magánkórházra, de másik közkórházra váltottam már a legelején). És hangsúlyozom biztosan és mindig vannak kivételek, például, ha az én magándokim magánkórházban dolgozna, biztosan nála szülnék, bármilyen összeg lenne, de csak mert maradéktalanul bízom a szakértelmében.

(14. újra)

2021. aug. 26. 00:28
 19/22 anonim ***** válasza:

Másfél millióért*

Elírtam, bocsánat

2021. aug. 26. 00:29
 20/22 anonim ***** válasza:
93%

"a magánkórházak csak a könnyű szüléseket, problémamentes várandósságokat vállalják"

Ez hatalmas baromság. Az én terhességemnél keresve sem találtál volna problémásabbat, baromi segítőkész és készséges volt a magánkórház egész stábja.

2021. aug. 26. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!