Bevállalod az ügyeleti szülést, vagy mész magánkórházba a kialakult helyzet miatt?
Én nem akarok ügyeletben szülni, de a magán meg annyira brutál drága.
Szóval még nem döntöttem el mi lesz :D
Nem fogok százezreket, millióat fizetni a gyerekemért... megtehetném, de nem ezért fizetem a tb-t, nem fogom a gyerekemet megvenni.
Szerintem egy felesleges rongyrázás ez, semmi más.
A kórházak felszereltek, orvos maradt elég. Nem fogok rosszabb ellátást kapni, úgy gondolom, mint ha egy vagyont otthagynék.
Nekem pl nővérem 3éve, még a vírus hirben sem volt, magán kórházban szült. A méhe bánta... 1 gyereke lett, 26évesen bele kellett törődnie, több nem is lesz.
A 3as valaszod alapján viszont egy elég unszinpatikus embernek tünsz, aki azt hiszi mindenki felett áll.....
Ügyeletben.
Igazából a 2.szülésem akkora csalódás volt (fogadott orvossal,szülésznővel) hogy ott át értékeltem a dolgokat. Nem mondom,hogy alap esetben nem fogadnék ( mást) de ha már így alakult,szerintem nem vesztünk semmit.
5-ös. Értem én, higy mennyire felszerelt az ügyelet is, meg képzett meg stb.
Nekem volt már egy császárom, sima szülést akarok másodiknák. Ami a körzeti kórházamban olyan, hogy vagy kifogom az egyetlen olyan dokit aki erre hajlandó vagy baszogatva anyázva betolnak a műtőbe...
(4-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!