Miért kiszolgáltatott helyzet, amikor egy nő szül és látják az ápolók meg a nőgyógyász?
Mert alapvetően bármit meg tudnak csinálni vele..
Nem tud ellenkezni, vagy nem tetszést nyilvánítani, vagy egyáltalán àtgondolni, hogy ő azt szeretné-e.
Nekem volt olyan szülésem, amire aokat készültem.
Egy pillanatra nem vesztettem el a tiszta gondolataim, mégis a fejem felett beszélték meg, hogy megvágnak odalenn... ha nem figyelek arra hogy az eszközt kérik tök feleslegsen kapok egy nagy metszést.
/ gátvédelemmel lett meg a baba, mert megkérdeztem biztosan kell-e/
De én erre készültem, mert itt nem lehet dokit sem fogadni..és hallottam ezt-azt
Első szülésnél erre képtelen lettem volna..
Ott vergődtem, sokra nem is emlékszem.
Arról nem beszélve, hogy az alfelem csupasz és a gyerekem életét is a kezükbeadom
Egyedul szultem, csak szuleszno volt es orvos. Az orvos neha radnez, de nem ul bent, a szuleszno pedig kiment valamiert es jottek a tolofajasok.
Orditottam hogy valaki azonnal jojjon be mert a köre fog esni a gyerek!
Senkinek nem kivanom ezt az erzest hogy akit 9honapig novesztettel magadban es megszerettel egy ilyen orbitalis hiba miatt legyen nyomorek, mert te nem tudod megoldani egyedul ott a szuloagy/szek tetejen szettett es talan lekotozott labakkal.
Amikor pedig bent vannak, akkor sem lehet szep latvany h csorog beloled minden (is) es orditasz a fajdalomtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!