Hogyan valasszak szuleszt/nogyogyaszt?
Utàna nèznèk, melyik kòrhàz felfogàsa szimpatikus ès az ott dolgozò nőgyogyàszok közül vàlasztanèk.
Szinte minden kòrhàzhoz van ilyen FB csoport, onnan tudsz infòt gyűjteni.
Èn nrm kèrtrm fel külön a dokim, szerintem ha vègig hozzà jàrsz egyèrtelmű neki is :)
Szia! En is egyet ertek az elsővel, bar nekem annak idején mas kismamák azt mondtak, hogy meg szoktak kerdezni, hogy az adott orvos akihez jársz terhes gondozásra a szülésre időpontjában raer-e.
En személy szerint egy bizonyos kórházban szerettem volna szülni a felkészültségük miatt, ha bármi baj lenne es igy választottam orvost, akiről tudtam, hogy abban a kórházban vállal szülés levezetését. Azonban ido közben meggondoltam es mégsem abban a kórházban fogok szülni (kicsit parazok, mi lesz ha esetleg addigra megint lesznek koronavirus korlátozások) es igy végül egy magán kórház mellett döntöttem ügyeletes orvossal es szülésznővel, azonban a terhesgondozásra ugyanúgy a legelőször választott orvoshoz megyek vissza, mert nála mar voltam.
Nem tudom, ezzel a válasszal mennyire segítettem. ;) boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!