Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésznő fogadása hogy történik?

Szülésznő fogadása hogy történik?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Első babámat várom, szeretnék szülésznőt fogadni. Hogy működik a dolog?

Tudom, hogy kit szeretnék, de még sosem volt dolgom vele, kicsit tanácstalan vagyok. Nem akarok beégni az elején :D

2021. aug. 24. 11:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Ha ennyire képben vagy, hogy a saját kérdésed alatt oktatgatod ki a válaszolókat, AKKOR MI A BÜDÖS FRANCÉRT NEM HÍVOD FEL A SZÜLÉSZNŐT AKIT KINÉZTÉL hogy megkérdezd ezeket és hagysz minket békén a hülyeségeiddel? ☺️
2021. aug. 24. 16:12
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
Tényleg nem értem én se, hát hívd már fel. Nálunk pl nem lehet szülésznőt fogadni, hogy tudnánk segíteni??
2021. aug. 24. 16:25
 13/13 anonim ***** válasza:
66%

9-es vagyok nem értem mi ez az arrogáns stílus,ha annyira tudod,miért kérdezed? De akkor újra,hogy te is értsd. 1 ember bent lehet veled. Ez lehet egy szülésznő is. Akinek pénzt nem adhatsz, ő nem fogadhatja el.Kockáztathattok persze, jelenleg több mint 100 per folyik emiatt,ami bűncselekmény.

Hogy szívjóságból,a két szép szemedért be megy-e veled akár 10-12 órát vajúdni,azt mi valóban nem tudhatjuk,de van egy tippem. Sok sikert!

2021. aug. 24. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!