Császárral szeretnék szülni, hogyan lehet ezt most megoldani állami kórházban?
De akkor miért kérdezted az állami kórházat ?
Amúgy szerintem csak úgy simán állami kórházban az ügyeletes orvostól kérni ilyet nem lehet
Jesszus kérdező, senkinek nem savanyú semmi.
Ha magánba akarsz szülni, akkor minek vergődsz itt ezzel a kérdéssel?
Államiban nem kívánságműsor a császár, mióta nem lehet fogadott orvosod akinél szülhetsz, azóta pláne nem.
Millió okkal lehet császárt kérni. Legegyszerubb egy jó szemész, aki kiadja az igazolás arról, hogy magas a nyomás a szemfenékben.
Barátnőmet NST után megkérdezte az sztk orvos hogy az első császár volt? Mondta hogy az, elő is jegyezték, meg sem nézték hogy igaz-e
Ha van pénzed, akkor miért érdekel, hogy az államiban hogy lehetne megoldani?
Akkor magánklinikára kell menni, és kész! Ez az útja a dolgoknak most már, és ezt el kell fogadni. Állami klinikán nincs kívánságműsor, és megvásárolt előjogok (normális, legális esetben), és ez így korrekt is.
(Magánklinikán majd úgy lesz, ahogy szeretnéd.
Egyébként én magánklinikán fogok szülni, program császárral, mert máshogy nem is tudnék, és amilyen indokkal egyértelműen az lenne államiban is; de én meg a kezelőorvosom után mentem magánba, aki nem írt alá...)
Ha van szakvéleményed, hogy nem szülhetsz természetes úton, akkor programcsászár lesz, hivatalosan abban a kórházban, ahová körzetileg tartozol és azzal az orvossal, aki a kiírt műtéti időpontban ott van.
Én amúgy abszolút megértem, ha így szeretnél szülni, de én inkább a magánkórházat választanám. Kiszámíthatóbb, az lesz, amit megbeszéltek. Államiban ki tudja mivel szívóznak, nekem szinte semmilyen beavatkozásom nem ment rugalmasan államiban, szóval pont a szülésnél nem kockáztatnék. Irreálisan drága a magán, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!