Műszakban lévő program császárért mennyit fizessek az orvosomnak?
Figyelt kérdés
Semmi extra nem volt ,bejött több kismamáját is megműtötte programozottan(egy ottani mondta)...azert nem gondolok több százezerben mert azért mégiscsak egy félnóra volt,utána rám sem nézett,ahogy a többi császárosra sem.2021. aug. 10. 22:51
11/30 anonim válasza:
Oké, de akkor büntessék a bolti eladót, fodrászt ételfutárt pincért, pultost stb is ha borravalót fogadnak el.
12/30 anonim válasza:
Miért lenne égő? A doki elvégezte a munkàját, megkapja érte a fizetését és kész.
13/30 anonim válasza:
11, ha max 5000 ft-ról lenne szó, èrteném a hasonltot, vagy ha alapból fizetne érte.
Bolti eladónak sem adok borravalót. Tescoban azt is büntetik, ha többlet van, nemcsak a hiányt mondjuk..
14/30 anonim válasza:
De miért van akkor orvosa?? Miért nen az csinálta , aki bent volt?
15/30 anonim válasza:
Én sosem adtam hálapénzt senkinek. A normálisabbja úgysem fogadja el.
16/30 anonim válasza:
Az a baj még mindig kevesen tudják megérteni, hogy mi volt a különbség az ügyeletes orvosnak adok hálapénzt és a fogadott orvosom volt akit kifizettem..
17/30 anonim válasza:
Mit akarsz meghálálni? A munkaidejében elvégezte a munkáját. Azt se vitte túlzásba, mert mint írtad, utána le se sz.rt. Egyébként valószínűleg pont azért, mert nem fogadhat el. Itt derül, ki, hogy akikről ódákat zengtek a kismamák, hogy milyen figyelmes, meg érdeklődő utána is, hát, nem emberbaráti szeretetből volt😂
18/30 anonim válasza:
En ugy tudom hogy "valasztott" orvos nem muthet programozottan sajat beteget,illetve ha inditott lenne a szules sem lehet bent az inditasnal. Ezzel ki van vedve,hogy a "fogadott" doki vezesse le akar a programcsaszart,akar az inditott szulest. Csakis ha eppen ugyeleti idejere esik a szules,akkor lehet az,hogy a "fogadott" doki vezeti le a szulest. Ehhez pedig nagy mak kell. Igazabol mar az elejet sem ertem annak,amit irtal. A dokid,akihez maganban jartal vegezte a programcsaszarod? Ez mar bunti,legalabbis ha jol tudom.
19/30 anonim válasza:
Lehet, hogy azért nem nézett rátok mert tudta, hogy nem lesz belőle mitája...
20/30 anonim válasza:
😂😂😂annyira vicces amikor ezzel jonnek hogy “de büntetik” 🤣🤣🤣 meg ne fogadj orvost a hála pénzért meg teged is buntetnek, ide csak eminensek járnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!