Válasszam a császármetszést csak azért mert félek a fájdalomtól? Mik a császármetszés előnyei? Nem fog kitágulni a nemi szerv annyira ?
Van olyan ismerősöm aki sima szülés napján már otthon mosott főzött (ambuláns szülés) mintha mi sem történt volna és semmi de semmi nem maradt neki vissza..akkor most mondjam azt, hogy aki szerint a sima szülés fáj meg hozadéka van az túloz?
Nem, csak felfogom hogy nem egyformán alakul ez sem..
Én választottam, mert féltem... Igen!!
Előnyét nem tudom, de hátrányát nem éreztem soha.
Az előnyről vagy hátrányról nyilatkozni nem tudok, mert majd csak 10 nap múlva esedékes a szülés, vagyis a császározás.
Nekem fehér köpeny szindrómám van, hatalmas a vérnyomás a nőgyógyásznál, itthon tökéletes, így császárral fogok szülni.
Annyit tudok, hogy az első hét nagyon brutális lesz, bár nekem magas a fájdalom küszöböm, szóval lehet, hogy nem is lesz olyan vészes.
De ha a vérnyomásom nem lenne ilyen hülye, mint amilyen, simán a természetes szülést választanám, mert az mégis más.
Szóval, a lényeg, a fájdalomtól való félelem miatt szerintem felesleges a császár, mert ha te már félsz tőle, akkor a császár után nagyon meg fogod szívni. 🙁
Császármetszésnél nem tágul ki annyira a nemi szerv mint egy normális szülésnél ugye?
Császármetszésnél egyáltalán nem tágul ki mivel semmi nem jön ki ott,természrtes szülés után meg nem marad kitágulva.
Biológia általános iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!