Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Válasszam a császármetszést...

Válasszam a császármetszést csak azért mert félek a fájdalomtól? Mik a császármetszés előnyei? Nem fog kitágulni a nemi szerv annyira ?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 14:28
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
66%

A császár nem választható, hacsak nem magánkórházban perkálsz.

A természetes szülésnél is fenáll a lehetőség, hogy probléma adódik ahogy egy császárnál is.

A császár azért egy nagy hasi műtét és nem leányálom a felépülés.

3 császárom volt.

Minden olyan műtétnél ahol nyítják a hasat fenáll az összenövések lehetősége, én pl hajlamos is vagyok rá.

2021. aug. 5. 15:04
 12/59 anonim ***** válasza:
83%
3 természetes szülésen vagyok túl az utolsó nem volt túl kellemes, de nincs az a pénz, hogy indok nélkül a császárt válasszam, 7 óra volt a szülés ebből a kemény 3-4 óra. A császárral a kolléganőm 1 hónapig szenvedett, 3 természetes szülés után a 4.lett neki császár azt mondta sokkal rosszabb. Én szülés után akár villágá is tudtam volna menni, ahogy a baba kint van, minden fájdalom el is tünik.
2021. aug. 5. 15:05
 13/59 anonim ***** válasza:
85%
Nincs fájdalommentes szülés. Így vagy úgy fájni fog. A császár valóban nem érinti a hüvelyt, gátat, cserébe 10 réteget vágnak át hogy eljussanak a babához. Mivel műtét itt is lehetnek komplikációk. 10 ből kb 7 nőnél összenövések alakulnak ki szövődményként. Ezzel is számolni kell.
2021. aug. 5. 15:08
 14/59 anonim ***** válasza:
74%
Ez hülyeség, amit a nyolcas ír, nem véletlenül nevezik természetes szülésnek.
2021. aug. 5. 15:08
 15/59 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudod elôre, hogy hogy fogod viselni sem a hüvelyi szülést, sem a császármetszést. Mindkettônek van elônye és hátránya is, mindkettônek lehet komplikációja, de egyiket sem tudhatod biztosra 🤷🏼‍♀️

Kétszer szültem, mindkettônél vajúdtam, mindkettô császár lett, pedig nem így terveztük. Meg akartam adni az esélyt. Pedig már az elsô után sem volt problémám, a másodikból még gyorsabban regenerálódtam. Hajat mostam a kórházban, törökülésben ültem, otthon is mindent meg tudtam csinálni. Biztos, hogy sokösszetevôs a dolog, hogy ki hogy reagál, gyógyul, de szerintem marhára nem az a lényleg, hogy jön ki a gyerek.

Csak itt a gyakorin szeretnek vérre menni emiatt a hozzászólók 😀

2021. aug. 5. 15:10
 16/59 anonim ***** válasza:
34%

14

Nem mondtam olyat hogy az nem természetes szülés

Azt viszont igen hogy az egy trauma az ember életében. És sokaknak okoz életen át tartó szenvedését hogy erről nem veszünk tudomást

Mivel számos következménye van amit terápiával lehetne orvosolni

2021. aug. 5. 15:12
 17/59 anonim ***** válasza:
54%

#8 a babának pont, hogy az a jobb (nyilván ha minden adott), ha természetes úton születik meg. Hormonálisan is fel tud készülni a születésre, a szülőcsatornán keresztülnyomakodva pedig felvértezi magát az első adag immunerősítő flórával, és pszichésen is nem véletlen, hogy sok császáros babával később ilyen alagúton átmászkálós/áttüremkedős gyakorlatot csinálnak, hogy feloldjanak bennük traumákat. Szóval a babának kifejezetten jobb természetes úton megszületni (ismét: ha minden adott, és nem arról van szó, hogy különben baja lenne neki és/vagy az anyának).

A természetes szülés csak addig fáj, amíg tart. A császár még napokig, hetekig. Plusz akadályoz a mozgásodban, miközben ott van a baba, akiről gondoskodnod kell. Miközben szülsz meg annyira nem akarsz mozogni úgyse :D Természetes úton szültem, de már én is egyből törökülésben ültem és pattogtam, mint valami cirkuszi bolha az osztályon, a csecsemősök szerintem meg is őrültek tőlem. Mások meg hetekig halálukon vannak a természetes szülés után, a császár meg megváltás nekik és egy nap alatt felépülnek. Nem tudhatod, hogy viseled egyik vagy másik szülést. De igazából a szülés módja teljesen lényegtelen. Még ha az utóhatásokat nézed is, normál esetben max kb 6 hét alatt letudod az összeset, akárhogy is szültél, és cserébe ott van a kisbabád, akiért megéri akármennyi fájdalmat átélni. A lényeg úgyis az, hogy egészségesek legyetek.

2021. aug. 5. 15:29
 18/59 anonim ***** válasza:
76%
(#17 vagyok: és amúgy a nemi szervem semmit sem változott, a szex a férjemmel ugyanolyan jó, mint szülés előtt volt, szóval ez is hülyeség, hogy a szüléstől kitágul az ember lánya)
2021. aug. 5. 15:31
 19/59 A kérdező kommentje:
18 as : az hogy lehet hogy nem tágul ki?
2021. aug. 5. 15:43
 20/59 anonim ***** válasza:
94%
#19 hát úgy, hogy a hüvely egy rugalmas izom, ami nyilván a szülés idejére kitágul, de utána a regeneráció hetei alatt szépen visszaáll. Miután egyszer már szerelmeskedtél egy férfivel, utána is visszaszűkül az alap állapotára a hüvely, nem marad olyan átmérőjű, mint a pénisz volt, akárhányszor is szeretkeztek, ezt gondolom már észrevetted :D
2021. aug. 5. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!