Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Válasszam a császármetszést...

Válasszam a császármetszést csak azért mert félek a fájdalomtól? Mik a császármetszés előnyei? Nem fog kitágulni a nemi szerv annyira ?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 14:28
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
85%
22 es én 4.5,majd 4 kg os gyerekeket szültem 2 éven belül és mini tampont tudok használni😁 3. Után is, de ő csak 3.7kg volt
2021. aug. 5. 18:41
 32/59 anonim ***** válasza:
42%

Ha félsz a fájdalomtól akkor csak csm. ne!!!

Barátnőnmel egy nap volt a császárunk egy kórházban, olyan brutál fájdalmaink voltak utána hogy éjjel elköszöntünk egymástól mert azt hittük nem lesz reggel..

Utána még 3 hétig kb brutál fájdalom.

2021. aug. 5. 18:56
 33/59 anonim ***** válasza:
100%

A méhproblémák, hólyagproblémák többségét a terhesség okozza, nem a szülés, szóval császárosoknak ugyanúgy lehet ilyen gondjuk.

Csm. után is vannak szexuális problémák is, mert azok jó részét a terhesség hozza, nem a szülés.

Plusz átvágnak 13 réteget ott lent, iszonyat fáj, igenis kihat a szexuális életre.

Nekem 3 éve volt, mai napig alig tudok normálisan bugyit hordani és nadrágot, hasfalam érzéketlen lent, sokat viszket fáj a hegem főleg frontra.

Összenövéseim is vannak ahogy a császáros nők 90!!! %-ának, ami igen komoly teljes testet érintő problémákat tud okozni kezdve a migréntől a térd hátfájásig.

Emellett nieche-m is van, ami a belső, méhen levő heg defektusa, régi 4 napos menzesz helyett 9 naposak vannak emiatt..

És ezek a császáros nők többségére jellemzők, nem mindre, de nagyon gyakori. Gyakoribb mint az hogy szülés után tátong utána ott valaki..

Szóval hagyjuk ezt a császárosoknak semmi se marad szöveget mindig.

2021. aug. 5. 19:05
 34/59 anonim ***** válasza:
24%
A legtöbb süllyedés a hüvelyi szülés miatt alakul ki. Ezen lehet vitatkozni,ez tény.inkább egy érzéketlen császarbheg mint egy kilógó méh.
2021. aug. 5. 19:35
 35/59 anonim ***** válasza:
53%
2 császárom volt, kb 2 nap után jöttem-mentem,semmi bajom nem volt. Nagyon túl tolják ezt, hogy a császár így fáj, úgy fáj,szerintem sokan csak a komplexusaikat nem tudják kezelni mert természetes helyett császi lett.De ettől senki se kevesebb.
2021. aug. 5. 19:37
 36/59 anonim ***** válasza:
62%
Ja hogy egy dolgot ragadtál ki abból amit írtam..ok.
2021. aug. 5. 19:39
 37/59 anonim ***** válasza:
73%

Így tehát nem meglepő, hogy pl. hasi műtét vagy komolyabb kismedencei gyulladás, fertőzés (pl. Chlamydia) esetén is végbemennek hegesedési folyamatok. Sajnos előfordulhat - nem is ritkán-, amikor a regenerációba hiba csúszik, és összenövések (adhaesio) keletkeznek szervek, szövetek között, melyek akadályozhatják az adott szerv normál működését.

Császármetszés után gyakori

császármetszés utáni összenövésekAz összenövések - ahogy már említettük- műtétek után igen gyakran kialakulnak. Így a nagy hasi műtétnek számító császármetszés után is, melyre azért érdemes felhívni a figyelmet, mert ma már szinte minden 3.nő így hozza világra gyermekét. A probléma sok esetben észrevétlen marad, de előfordulhat - főleg a komolyabb összenövések esetén-, hogy krónikus fájdalmat generál, de akár a második gyermek fogantatásának elmaradásáért is felelős lehet. Ugyanis az összenövések a méhben is keletkezhetnek, így egyfajta spirálként fizikai útját állhatják a terhességnek (vagy méhen kívüli terhességet eredményeznek), illetve petevezeték elzáródást is okozhatnak.

Az összenövések tünetei

Krónikus fájdalom, mely fájdalomcsillapítók hatására sem javul

Meddőség, méhenkívüli terhesség

Emésztési panaszok

Székelési problémák

Bélelzáródás (legsúlyosabb esetben)

Érdemes tudni, hogy az összenövések gyakran tünetmentesek, illetve a szülés után hónapokkal, évekkel produkálnak tüneteket!

Ennyi erővek inkább egy lógó méh mint egy bélelzárodás

Ha már licitálni akarsz..pff

2021. aug. 5. 19:45
 38/59 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem kezeltesd a komplexusaidat komolyan.
2021. aug. 5. 20:41
 39/59 anonim ***** válasza:
67%

Az óriási vágásom kb. 10 cm, szurit nem kellett szúrnom (nem mindenhol ez a protokoll), 3 hét múlva szenvedés nekem döbbenetes, én 3 hét múlva nem éreztem semmit egyik császárnál sem.

Szerintem is nagyon túlzó sok hozzászólás.

2021. aug. 5. 20:50
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Vagy talán mindenki másképp éli meg és mindenkinek más?
2021. aug. 5. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!