A gátseb valóban mindig is fájni fog és érzékeny lesz? Őszintén kíváncsi vagyok rá.
Figyelt kérdés
Akiknek gátmetszésük volt valóban egész további életükben fáj? Anyám azt mondta el kell keserítsen, mindig is fájni fog és a nemi életre is kihatással lesz, neki ebből rengeteg konfliktusa volt. Külső és belső varratom is van, 5 hete szültem még mindig fáj, de ezzel most teljesen lelombozott. Őszinte beszámolókra lennék kíváncsi, hogy ez tényleg így van-e.2021. aug. 4. 14:29
11/18 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy a tanga bántja, az tudja, mi az a gát? Nálam a hüvelybemenetnél vágtak egyet(én belül repedtem) és ha jól tudom, mindenkinél, egyáltalán nem érinti azt a részt sem tanga, sem bugyi, nem simul oda semmi.. A nagy és kisajkak felfogják a bugyit(pedig vékony vagyok), illetve hát rejtve van alapból.. hogy kerül oda tanga?
12/18 anonim válasza:
Utolsó. A hüvely és a végbélnyílás közötti rész a gát. Oda igencsak hozzáér a tanga.
13/18 anonim válasza:
Nekem nem bántja a tanga, de aki azt írta, hogy igen, az csak érzi magán. Lehet, hogy nem mindenkinél ugyanazon a helyen van milliméter pontosan. Vagy más a hossza. Ha tangában úgy érzi, hogy fáj a sebe, akkor az hazudik? Vagy mire gondolsz 11-es?
14/18 anonim válasza:
Egy magyon vekony feherebb vonal. Es csak ha keresed es tutod akkor tunik fel.
Mi a 4ik heten szexeltunk mar de nem fajt a gatvarras akkor. 😂 Igazabol csak huzodott az elso par lokesnel de a vegre szex erzese elsoport mindent mast. ❤️
15/18 anonim válasza:
Nem hazudik, hanem "beképzeli", vagy másban érzi a fájdalmat. Direkt csekkoltam most magamon, nem, a gátIZOMhoz ér hozzá a tanga, nem ott vágnak, hanem azt a bőrredőt, ami a hüvelynyílást védi, tehát nem vágnak át a végbélnyílásig, azt a púpos, izmos részt, amin feszül a tanga, nem bántják. A hüvelynyílás felette van, annak az aló bőrös része is a gát része, azt vágják, és a hüvelynyílás kb egy centivel bentebb van, mint a gát izmos, tangát tartó része. Kitapogattam, az én hüvelynyílásom nem érinti a tanga, és szerintem másét sem.
16/18 anonim válasza:
Két gátmetszésem volt 30 és 27 éve. Mindkettő lassan gyógyult, hetekig fájt az ülés-járás. Viszont a későbbiekben semmilyen problémát nem okoztak.
17/18 anonim válasza:
A 16-os vagyok. A gátmetszést nem egyenesen a hüvely és a végbélnyílás között csinálta az orvos, hanem a hüvelybemenettől ferdén. Azért, hogy ha továbbrepedne, az ne a végbél felé történjen.
18/18 anonim válasza:
Nekem 4 hónapja volt, így érdemben még nem tudok válaszolni. Az együttlétek során még okoz némi kellemetlenséget, de egyáltalán nem olyan vészes.. És én is érzem a frontokat, néha feszül ott.. 😳 De egyébként sokkal rosszabbra számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!