Mit gondoltok erről? Nagyon érdekelne?
Azon agyaltam ma hogy ha valaki nem szed magnéziumot terhesség alatt és sokszor van orgazmusa attól nem lehet könnyebben szülni.??
Ugye a magnézium nem gátolja a mehosszehuzodast így hagyja úgymond gyakorolni a méhet.
Illetve 1-1 orgazmus is elősegíti a méhtevékenységét.
Mit gondoltok erről?
A magnézium sem hát a simaizomra mint pl a méh is.
Semmilyen pozitív hatása nincsen.
Akinek semmilyen hajlama nincs korai méhszáj nyílásra tök mindegy mit nem szedsz vagy mennyi orgazmusod lesz, egy nappal nem fogsz hamarabb szülni
Nem szedtem terhesvitamint és 1 szem magnéziumot sem egész terhességem alatt.
Jósló fájásaim se voltak még, teljesen problémamentes terhességem van, fitt vagyok.
Most vagyok benne a 40.hétben. Ha nem indul meg a szülés magától a héten, vasárnap este be kell feküdnöm a kórházba és hétfőn reggel indítanak.
Eddig is éltünk szexuális életet a párommal, most meg még inkább, de jele sincs hogy beindulna tőle. Teljesen zárt vagyok, baba még fent, le se ereszkedett.... Szerintem abszolút hülyeség
Még meg sem szültél akkor hogy van tapasztalatod hogy hülyeség??
Azt kérdeztem hogy roviditi e, felgyorsitja e szülés ezek a fent említett tényezők.
Még meg sem szültél de neked már ez hülyeség. Honnan tudod???
Ugye férfi vagy , kérdező? :))
Megsúgom, a magnézium sportnál meg egyéb vázizom görcsénél segíthet, de nagyobb dózisban még egy menstruációs görcsöt sem mulaszt el, nemhogy szülési fájdalmat... Ugyebár a harántcsíkolt izom és a simaizom görcse nem ugyanaz.
A szülés meg "kicsit" bonyolultabb folyamat annál, hogy egy orgazmus beindítsa.
Nem szedtem magnéziumot, iszonyat magas libidóm van terhesen, amivel a férjem nem is bírt, így magamon is segítettem sokszor mindegyik terhesség alatt.
Az első gyerekemet a 42. héten indították, 23 óra vajúdás után sem tágultam semmit, közben a baba rosszul volt, életmentő császár lett.
A második elindult magától a 40. héten, 34 óra vajúdás után megint nem tágultam, csm.
A harmadik szinte ugyanaz, mint a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!